Neuscorrectie ervaringen Leo Peter van der Weij

Gesorteerd op

.

  • 8,9Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
10
22 maart 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie) ” Anonieme gebruiker

Heel tevreden met het resultaat.

97
04 februari 2019 Neuscorrectie
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Ik heb heel lang getwijfeld om een neuscorrectie te ondergaan. Ik was voornamelijk bang dat het resultaat misschien niet naar wens zou zijn, want ik…

99
02 februari 2019 Neuscorrectie
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Mijn ervaring is zeer positief.

10
20 januari 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie) ” Anonieme gebruiker

Heel blij met het resultaat na drie maanden is het heel mooi en kan het alleen nog maar beter worden.

10
20 januari 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie) ” Suzanne

Ervaring van consult tot eind resultaat : Zeer positief! Neus is boven verwachting veranderd. Heel blij mee!

10
10 december 2018 Neuscorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie) ” Anonieme gebruiker

Heel tevreden. Het eindresultaat is precies wat ik gehoopt had. Hele goede ervaring gehad. Dank!

10
10 december 2018 Neuscorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie) ” W.j.h.

We zijn blij met het eindresultaat. Goede service, kort, krachtig en doelgericht. Wat ons betreft, ga zo door.

10
10 december 2018 Neuscorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie) ” L.

Goede ervaring gehad, het herstel was erg dragelijk en heb vrijwel geen pijn gehad. Ik ben erg tevreden over het resultaat.

10
31 oktober 2018 Neuscorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie) ” R

heel natuurlijk resultaat. De dokter heeft goed geluisterd naar mijn wensen . aanrader !

98
15 oktober 2018 Neuscorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie) ” Marit

Vriendelijk en professioneel. Ik ben erg blij met het resultaat. het was vanaf week 1 al een groot verschil. Over de hele behandeling ben ik zeer…