Borstvergroting ervaringen Leo Peter van der Weij

Gesorteerd op

.

  • 8,9Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
10
17 april 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Sharon

Top resultaat. Mooi natuurlijke vorm borsten.

10
10 april 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Ginger

Goed bereikbaar en goede 1e indruk. Advies op persoonlijke wens, maar tegelijkertijd met deskundig oog. Zeer tevreden over het resultaat, behandeling…

10
04 april 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Ilse

Duidelijk consult gehad. De maat past goed bij mijn lichaam. Goed herstel en goede nazorg!

90
04 april 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Miranda

Goede bereikbaar. Helder en volledig consult waarin werd meegedacht. Helaas OK op laatste moment aantal dagen verplaatst.

88
04 april 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Lauren

Er wordt goed geluisterd naar je wensen en wat passend is. Iedereen is erg vriendelijk, bereikbaar en kundig. Ook weinig last gehad na de operatie.

90
04 april 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Claudia

Aanrader. Erg blij met het resultaat en de nabehandeling!

10
30 maart 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” N.

Zeer tevreden. Heel blij met me borstvergroting. Zeker een aanrader!

10
30 maart 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Melissa.

De operatie en nabehandeling zijn uitstekend verlopen. Ben zeer tevreden over het resultaat. Zou zeker aanbevelen aan mijn kennissen.

10
30 maart 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Romy

Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Vond ze er naar de eerste dag al heel goed uit zien. Ik zou het andere ook aanraden.

10
27 maart 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” S.

Super blij met het resultaat. Ik heb precies het resultaat gekregen waar ik om gevraagd heb. Dr. van der Weij is erg professioneel met zijn advies.