Borstvergroting ervaringen Leo Peter van der Weij

Gesorteerd op

.

  • 8,9Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
10
02 februari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Mariska Roossien

ik ben ontzettend blij met het eindresultaat!Het is precies zo geworden zoals ik het voor ogen had. Verder alles eromheen prima!

99
20 januari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Nora

Resultaat is precies zoals ik wilde. Deskundige artsen en personeel

93
20 januari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Ik ben heel blij met het eindresultaat en had dit jaren eerder moeten doen. Heel tevreden over dr. van der Weij en Boerhaave

99
20 januari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Zeer tevreden. Natuurlijk resultaat zoals ik graag wilde.

10
10 december 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Ik ben zeer tevreden met het resultaat en de hele behandeling is erg meegevallen.

10
10 december 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Borstvergroting bij Dr. van der Weij laten doen. Zeer tevreden, een heel natuurlijk resultaat. Heel kundig en professioneel geholpen.

98
26 november 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Sabrina

Zeer goede ervaringen. De ingreep-dag zelf, zeer ontspannen verpleegkundigen aanwezig. Eind resultaat geweldig!

99
26 november 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Het zijn modelborsten geworden en de littekens vallen heel erg mee. Super blij mee.

10
31 oktober 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Amber

unieke ervaring. Goed geinformeerd over de behandeling. De dag van de operatie ben ik goed geholpen! Zeker een aanrader. Super blij en zeer tevreden…

10
31 oktober 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Borstvergroting) ” Suzanne

Het consult was een verschil van dag en nacht met dan in het CWZ. Hier kreeg ik persoonlijk en onderbouwd advies. Alles verliep zo professioneel dat…