Ervaringen Laura Zaal

Gesorteerd op

.

  • 8,5Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
87
12 juli 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Op een vriendelijke manier professioneel geholpen met goed advies, en redelijk korte wachttijden.

94
12 juli 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Ik heb de operatie bij Laura Zaal al aan meerdere aangeraden! Ik vind Laura super professioneel ze heeft perfect advies gegeven!

87
05 juli 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Deskundigheid van de mensen die hier werken, waardoor je je op je gemak voelt.

10
02 juli 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Hilversum (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Het is allemaal heel soepel en goed verlopen.

97
25 juni 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Het hele medische traject is tot in de puntjes geregeld. De vooraf, tijdens en na administratieve handelingen zijn voor verbetering vatbaar.

98
21 juni 2019 Borstverkleining
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstverkleining) ” Anonieme gebruiker

De intake vond snel plaats waardoor de operatie ook snel plaats vond. gedurende het traject kon ik altijd mijn vragen stellen aan de verpleegkundige.

10
11 juni 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Hilversum (Behandeling: Borstvergroting) ” R.

Los gezien van het feit dat ik Velthuis een professioneel, deskundig en een kwalitatieve kliniek vind, is de voor- en nazorg ook super.

88
11 juni 2019 Borstverkleining
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Hilversum (Behandeling: Borstverkleining) ” M

Ik heb het als heel goed ervaren. De tijd die ze voor mij genomen hebben, alles kon na de operatie en ze waren erg aardig, behulpzaam.

80
11 juni 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Hilversum (Behandeling: Borstvergroting) ” Eline

Duidelijke intake, helderheid over verwachtingen, luisteren goed naar je.

88
11 juni 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Hilversum (Behandeling: Borstvergroting) ” Chiara

Ik heb een hele goede ervaring met Velthuis Kliniek, heb een super fijn consult gehad!