Borstvergroting ervaringen Kristoff Verdonck

Gesorteerd op

.

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
91
05 februari 2019 Borstvergroting
“ Ervaring ” Ine

Enkel positieve ervaringen, zowel tijdens het consult, pre-op, operatie, als tijdens de post-op periode . Ik kon steeds met alle vragen en bezorgheden…

10
05 februari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Een echte aanrader. Voor mij is alles perfect verlopen en ben ik super tevreden met het resultaat!

91
05 februari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Evelien

Super vriendelijke mensen! Staan steeds paraat!

10
05 februari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Zeer tevreden, klantvriendelijke service, luisterend oor. Intake zoals nacontrole super tevreden. Ik raad het iedereen aan, je krijgt er geen spijt…

10
05 februari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Sarah

Heel tevreden over de behandeling, ik zou het zeker nog eens op nieuw doen en ik raad het zeker iedereen aan om hier te komen.

10
07 januari 2019 Borstvergroting
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Super goed ontvangst! Top team dat er voor gezorgd heeft dat ik op mijn gemak was voor de operatie. Bedankt voor het super mooie resultaat!

10
03 januari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Francesca

Super professioneel geholpen, altijd vriendelijk en behulpzaam. Ook altijd bereikbaar bij vragen.

10
03 januari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Joyce

Super lieve mensen die je goed advies geven, en altijd eerlijk en vriendelijk.

10
03 januari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Manuela

Hele goede kliniek! Een top team dat behulpzaam en vriendelijk is, je gerust stelt! Super goed geholpen.

10
03 januari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Ik ben meteen op mijn gemak gesteld en kreeg totaal niet het het gevoel een bepaalde richting geduwd te worden. Zeer tevreden.