Borstvergroting ervaringen Kristoff Verdonck

Gesorteerd op

.

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
10
07 januari 2019 Borstvergroting
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Super goed ontvangst! Top team dat er voor gezorgd heeft dat ik op mijn gemak was voor de operatie. Bedankt voor het super mooie resultaat!

10
03 januari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Francesca

Super professioneel geholpen, altijd vriendelijk en behulpzaam. Ook altijd bereikbaar bij vragen.

10
03 januari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Joyce

Super lieve mensen die je goed advies geven, en altijd eerlijk en vriendelijk.

10
03 januari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Manuela

Hele goede kliniek! Een top team dat behulpzaam en vriendelijk is, je gerust stelt! Super goed geholpen.

10
03 januari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Ik ben meteen op mijn gemak gesteld en kreeg totaal niet het het gevoel een bepaalde richting geduwd te worden. Zeer tevreden.

10
03 januari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Dorien

Goede uitleg op voorhand gekregen. Tijdens en na de operatie goede service en hulp gekregen. En ook na de operatie een prima opvolging.

91
03 januari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Super ervaring van A tot Z.

99
03 januari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Heel vriendelijk onthaal, goede uitleg, goede opvolging. Top resultaat!

10
03 januari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Brenda

Super vriendelijk, klantgericht beste clinic.

96
03 januari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Nikita

Zeer eerlijke uitleg zowel plus en min punten van de ingreep. Super resultaat, echt wat ik gevraagd had. Super opvolging.