Ervaringen Kevin Bulgac

Gesorteerd op

.

  • 8,3Telefonische bereikbaarheid
  • 8,6Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,6Deskundigheid medische staf
  • 8,6De behandeling
  • 8,5Persoonlijke service
89
12 april 2021 Lipolaser
“ Kan het iedereen aanraden. Geen na pijn, alleen wat beurs. Je krijgt er een heel ander en jonger gezicht van. Veel eerder moeten doen! ” Anonieme gebruiker

Ze brengen je op je gemak en dat is wat waard. Geven goede instructies en er is direct resultaat te zien.

10
30 maart 2021 Lipolaser
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Heldere omschrijving van de behandeling met veel zorgvuldigheid daarin. De bereikbaarheid na de behandeling is goed, dat geeft vertrouwen.

87
30 maart 2021 Lipolaser
“ Goede kliniek ” Anonieme gebruiker

Goede kliniek, erg positief over. Zal het zeker aanraden, personeel is top. Dhr. Kevin weet wat hij doet, is menselijk en stelt je gerust. Ik…

73
16 maart 2021 Lipofilling
“ Heftig ” Anonieme gebruiker

Ervaring van de behandeling was heftig, omdat ik niet had verwacht wat het precies inhield. Nazorg; was telefonisch niet bereikbaar.

90
23 februari 2021 Lipolaser
“ Beoordeling Clinic63 (Behandeling: Lipolaser) ” Anonieme gebruiker

De behandeling liep best goed en volgens de afspraak. Het resultaat is heel goed en ik ben er tevreden over. De pijn viel wel mee en het herstellen is…

62
09 februari 2021 Lipofilling
“ . ” Ava

Het consult gesprek ging onder tijdsdruk ivm dubbel ingepland afspraak..

10
29 januari 2021 Draadlift
“ Beoordeling Clinic63 (Behandeling: Draadlift) ” Anonieme gebruiker

Goed.

90
29 januari 2021 Fillers
“ Beoordeling Clinic63 (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Super fijne arts, luisteren naar wat je precies wilt.

90
29 januari 2021 CO2 laser
“ Beoordeling Clinic63 (Behandeling: CO2 laser) ” Anonieme gebruiker

Goed!

84
29 januari 2021 Bilvergroting
“ Beoordeling Clinic63 (Behandeling: Bilvergroting) ” Anonieme gebruiker

Dat je gehoord word, en dat je reël advies krijgt.