Ervaringen Kalam Ahmed

Gesorteerd op

.

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
10
04 augustus 2021 Facelift
“ Top arts! ” C

Ik ben echt super blij met het resultaat. Ik kan iedereen plastisch chirurg Kalam Ahmed aanbevelen. Top arts!

10
19 juli 2021 Facelift
“ Prachtig resultaat ” Anonieme gebruiker

Doctor heeft veel vertrouwen gegeven, heel lief en professioneel. Ben heel gelukkig met het resultaat en raad iedereen deze arts aan.

82
18 juli 2021 Ooglidcorrectie
“ Uitstekend !!!! ” Manuela

Onder en bovenooglid correctie

92
14 juli 2021 Borstvergroting
“ Geweldig! ” Britt

Deskundig, netjes, eerlijk! Zo zou ik dokter Ahmed omschrijven. Ik heb geen pijn ervaren, en het ziet er nu al prachtig uit! De wondjes zijn amper te…

93
05 juli 2021 Ooglidcorrectie
“ Mooi resultaat ” Anoeska

Ik ben super blij met het mooie resultaat. De begeleiding van de assistente was top!!

10
30 juni 2021 Ooglidcorrectie
“ Fijn! ” Monique

Na het consult gesprek wist ik het zeker: ik ga de ooglidcorrectie doen! Zo'n goed en fijn gevoel, een eerlijk advies van Drs. Kalam Ahmed.

89
21 juni 2021 Facelift
“ Resultaat is prachtig! ” Lieke

Resultaat is prachtig! Het was niet pijnloos, kon pas na 4 weken weer werken. Team en arts zijn top!

10
21 juni 2021 Borstverkleining
“ In één woord WAUW! ” Jill

Ik was heel erg zenuwachtig voor mijn behandeling, maar het personeel van Blooming en de artsen hebben mij erg op mijn gemak laten voelen en het…

10
14 januari 2021 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Renske

Al lang was ik onzeker over mijn vermoeide uitdrukking en wallen onder mijn ogen.

10
23 december 2020 Buikwandcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Buikwandcorrectie) ” Mirjam

Professioneel en persoonlijk! Goede heldere en eerlijke verwachtingen bij het eerste consult en het resultaat is nog beter dan verwacht.