Ervaringen Justin Wong Chung

Gesorteerd op

.

  • 7,3Telefonische bereikbaarheid
  • 8,3Klantvriendelijkheid
  • 8,4Het consultgesprek
  • 8,3Deskundigheid medische staf
  • 8,3De behandeling
  • 8,2Persoonlijke service
10
06 september 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Faceland Utrecht (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Mandy

Super geholpen met mooi resultaat. Fam ziet erg goed verschil en er zullen meer mensen volgen. Top mensen bij Faceland.

90
29 augustus 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Bauland Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Diana

Ik werd zeer op mijn gemak gesteld. En het wordt allemaal goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. En de hygiëne is top!

10
29 augustus 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Bauland Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Asther

-Fijne schone kliniek.

10
29 augustus 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Bauland Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” J.

Fijne kliniek, behandeling was super! Een aanrader.

90
29 augustus 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Bauland Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Conny

Deskundig en klantvriendelijk. Geen wachttijd.

10
29 augustus 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Bauland Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Marja

Deze review is voor de ooglid correctie van 16-08-2017

10
10 augustus 2017 Fillers
“ Beoordeling Faceland Nijmegen (Behandeling: Fillers) ” Sylvia

Afgelopen maandag geweest voor lip fillers. Hij is erg professioneel en neemt de tijd voor je. Ben heel erg blij met het resultaat.

93
07 juli 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Faceland Nijmegen (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Fokje

alles is vanaf het begin tot het einde heel goed verlopen , de uitleg van de behandeling was prima . in ingreep zelf is helemaal goed verlopen en het…

89
05 juli 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Faceland Nijmegen (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anita

Vakkundig, persoonlijk, alles wat je maar kunt wensen is zeer positief! Resultaat prachtig! Geen twijfel maar maak gewoon een afspraak! Ik raad echt…

81
05 juli 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Bauland Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Arno

nette behandeling naar volle tevredenheid gr arno en kittie verstegen