Ooglidcorrectie ervaringen Joost Staudt

Gesorteerd op

.

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
90
24 januari 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” S.

Vriendelijke, deskundige, mooi resultaat

87
23 september 2016 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” D

Wat ene levensveranderende ingreep heb ik ondergaan. Al het vertrouwen is het waard geweest. Zelf kan ik van te voren inschatten hoe het moet worden.…

87
17 augustus 2016 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Micha

Vriendelijk en professionele kliniek. Aan te raden.

93
04 augustus 2016 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Gerda

Ik heb een tijdje terug een ooglidcorrectie gehad bij dr. Staudt. Ik kreeg namelijk erg veel last van een vermoeide uitstraling: ik zag het in de…

99
24 juli 2016 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Danielle

De behandeling onder plaatselijke verdoving was prima te doen. Ontzettend aardige en deskundige begeleiding.

10
09 juni 2016 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Sylvia

Alles prettig verlopen.Intake, operatie, nazorg, nabellen na 1 dag ook prettig.

10
30 mei 2016 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Janet

Lang getwijfeld maar zo blij met mijn onderooglidcorrectie. De operatie verliep zoals vooraf aangegeven. Mijn blik is frisser, niet meer vermoeid.

10
26 mei 2016 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Machteld

Professioneel, vriendelijk, wordt vaak gevraagd of er nog vragen zijn die kan je dan stellen. Zere goede service.

99
26 april 2016 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Ria

Zeer tevreden over ooglidcorrectie.

92
08 april 2016 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Willy

Duidelijke uitleg en advies van de arts.