Joost Staudt

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 3 klinieken

88
Geweldig 169 reviews

Over Joost Staudt

Mijn naam is Joost Staudt en ik ben een van de plastisch chirurgen die zich aan heeft gesloten bij de maatschap plastische chirurgie van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Een ander vak dan plastische chirurgie bestaat er voor mij niet. Elke dag kan ik mijn energie en creativiteit weer kwijt in gesprekken, adviezen en behandelingen.

Ik ben naast mijn opleiding in het AMC en het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis ook meerdere malen in de Verenigde Staten geweest, en keer daar ook jaarlijks terug, om de laatste technieken en ideeën rondom de aangezichtschirurgie naar Nederland te halen.

Aangezien ik mijn opleiding ook heb genoten in Het Rode Kruis ziekenhuis, sluit ik mij geheel aan bij de gedachtegang van deze gerenommeerde plastisch chirurgen.

Binnen de maatschap ligt mijn specialisme in de cosmetische- en reconstructieve chirurgie van gelaat en borsten waarbij ik een superspecialisatie heb op het gebied van de neuscorrecties. Tevens heb ik mij gespecialiseerd in botox behandelingen en behandelingen met tijdelijke fillers.


BIG: 29055396401

Lees verder

Beoordelingen van Joost Staudt

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
99
10 april 2019 Borstvergroting
“ Zeer deskundig ” Julia

Mr Staudt is zeer klantvriendelijk en deskundig. Hij stelt me goed op me gemak en was duidelijk in de informatieverschaffing over de behandeling. Ik…

98
02 april 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Ik zou Blooming Plastiche Chirurgie zeker aanraden. Er wordt echt geluisterd naar wat je wil en je kan snel terecht.

10
19 maart 2019 Neuscorrectie
“ Geweldig resultaat! ” Anonieme gebruiker

Ik had een enorme neus..... jaaa 'had'! Mijn hele leven heb ik me voor mijn neus geschaamd. Ik ben bij Joost geweest en hij heeft mij kunnen helpen!…