Joost Staudt

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 3 klinieken

88
Geweldig 179 reviews

Over Joost Staudt

Mijn naam is Joost Staudt en ik ben een van de plastisch chirurgen die zich aan heeft gesloten bij de maatschap plastische chirurgie van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Een ander vak dan plastische chirurgie bestaat er voor mij niet. Elke dag kan ik mijn energie en creativiteit weer kwijt in gesprekken, adviezen en behandelingen.

Ik ben naast mijn opleiding in het AMC en het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis ook meerdere malen in de Verenigde Staten geweest, en keer daar ook jaarlijks terug, om de laatste technieken en ideeën rondom de aangezichtschirurgie naar Nederland te halen.

Aangezien ik mijn opleiding ook heb genoten in Het Rode Kruis ziekenhuis, sluit ik mij geheel aan bij de gedachtegang van deze gerenommeerde plastisch chirurgen.

Binnen de maatschap ligt mijn specialisme in de cosmetische- en reconstructieve chirurgie van gelaat en borsten waarbij ik een superspecialisatie heb op het gebied van de neuscorrecties. Tevens heb ik mij gespecialiseerd in botox behandelingen en behandelingen met tijdelijke fillers.


BIG: 29055396401

Lees verder

Beoordelingen van Joost Staudt

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
94
17 juli 2019 Fillers
“ Zeer deskundig ” Leanne

Joost Staudt is zeer deskundig en ik ben erg blij met het resultaat. Over een paar maanden kom ik zeker weer bij hem langs.

98
09 juli 2019 Littekencorrectie
“ Goed resultaat ” Charlotte

Ik ben bij Joost Staudt langs geweest voor een littekencorrectie en ik ben erg tevreden met het eindresultaat.

99
07 juni 2019 Neuscorrectie
“ Wat een resultaat! ” Anne

Joost Staudt heeft mij geweldig geholpen dmv een neuscorrectie. Ik ben zo blij met het eindresultaat en zou iedereen aanbevelen voor een neuscorrectie…