Joost Staudt

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 2 klinieken

88
Geweldig 183 reviews

Over Joost Staudt

Mijn naam is Joost Staudt en ik ben een van de plastisch chirurgen die zich aan heeft gesloten bij de maatschap plastische chirurgie van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Een ander vak dan plastische chirurgie bestaat er voor mij niet. Elke dag kan ik mijn energie en creativiteit weer kwijt in gesprekken, adviezen en behandelingen.

Ik ben naast mijn opleiding in het AMC en het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis ook meerdere malen in de Verenigde Staten geweest, en keer daar ook jaarlijks terug, om de laatste technieken en ideeën rondom de aangezichtschirurgie naar Nederland te halen.

Aangezien ik mijn opleiding ook heb genoten in Het Rode Kruis ziekenhuis, sluit ik mij geheel aan bij de gedachtegang van deze gerenommeerde plastisch chirurgen.

Binnen de maatschap ligt mijn specialisme in de cosmetische- en reconstructieve chirurgie van gelaat en borsten waarbij ik een superspecialisatie heb op het gebied van de neuscorrecties. Tevens heb ik mij gespecialiseerd in botox behandelingen en behandelingen met tijdelijke fillers.


BIG: 29055396401

Lees verder

Beoordelingen van Joost Staudt

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
80
10 oktober 2019 Armlift
“ Goed geholpen ” Kim

Ik ben erg blij dat Joost Staudt mij geholpen heeft. Zeer vakkundig gaat hij te werk. Als ik ooit nog iets wil laten doen zal ik zeker weer naar Joost…

99
12 september 2019 Borstverkleining
“ Zo blij dat ik voor Joost Staudt heb gekozen ” Lucie

Ontzettend blij dat Joost Staudt mij heeft geholpen met de borstverkleining die ik al jaren wilde.

10
26 juli 2019 Buikwandcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Buikwandcorrectie) ” Y.O.K.

Fijn personeel. Erg bekwame arts. Heel prettig behandelt.