Joost Staudt

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 3 klinieken

88
Geweldig Bekijk 157 reviews

Over Joost Staudt

Mijn naam is Joost Staudt en ik ben een van de plastisch chirurgen die zich aan heeft gesloten bij de maatschap plastische chirurgie van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Een ander vak dan plastische chirurgie bestaat er voor mij niet. Elke dag kan ik mijn energie en creativiteit weer kwijt in gesprekken, adviezen en behandelingen.

Ik ben naast mijn opleiding in het AMC en het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis ook meerdere malen in de Verenigde Staten geweest, en keer daar ook jaarlijks terug, om de laatste technieken en ideeën rondom de aangezichtschirurgie naar Nederland te halen.

Aangezien ik mijn opleiding ook heb genoten in Het Rode Kruis ziekenhuis, sluit ik mij geheel aan bij de gedachtegang van deze gerenommeerde plastisch chirurgen.

Binnen de maatschap ligt mijn specialisme in de cosmetische- en reconstructieve chirurgie van gelaat en borsten waarbij ik een superspecialisatie heb op het gebied van de neuscorrecties. Tevens heb ik mij gespecialiseerd in botox behandelingen en behandelingen met tijdelijke fillers.

Lees verder

Beoordelingen van Joost Staudt

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
82
30 oktober 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Dorit

Ik kreeg goed en eerlijk advies. Ook later telefonisch. Er wordt echt tijd genomen om je goed te helpen.

99
13 september 2018 Mommy Make-Over
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Mommy Make-Over) ” Karlien

Ik ben super goed geholpen. Het kon op de momenten die mij goed uitkwamen. Het resultaat is top. Ik heb een stukje geluk gekregen.

99
14 augustus 2018 Borstlift
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Borstlift) ” Anonieme gebruiker

Ik kwam voor een borstvergroting daar ben ik nu heel tevreden mee ze luisteren super goed naar wat je wilt en stelde je gerust tijdens de operatie.…