Fillers ervaringen Job Thuis

Gesorteerd op

.

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 8,0De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
10
03 november 2018 Fillers
“ Uitstekend ” Puck

Behoud altijd de natuurlijke uitstraling in het gezicht, realistische beoordeling van wat de mogelijkheden zijn

10
14 oktober 2018 Fillers
“ Job is zo’n kundig arts! ” Anonieme gebruiker

Dit is de beste kliniek die ons land rijk is. De artsen zijn kundig, de omgang met elkaar en met clienten is service gericht en relaxt. Je hebt niet…

99
03 oktober 2018 Fillers
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Een kliniek waar eerlijkheid, Kennis , kunde, vaardigheid en top service centraal staat. Daar kom ik wel voor naar Amsterdam toe vanuit Brabant!

94
18 september 2018 Fillers
“ Beoordeling Falck Clinic (Behandeling: Fillers) ” R.

Zeer professioneel resultaat. Boven verwachting. Wordt vaste klant waneer ik opnieuw behandeling wens.

10
14 september 2018 Fillers
“ Super ” Joelle

Dokter Job is altijd uiterst precies, zorgvuldig en heeft een zachte hand. Vrijwel pijnloze behandeling en het beste resultaat! Hij neemt echt de tijd…

85
06 september 2018 Fillers
“ Goede uitleg en meedenkend ” Jamie

Job dacht goed mee over behandeling die ik voor ogen had. De uitleg was goed en de behandeling zelf leek professioneel te verlopen.

10
10 augustus 2018 Fillers
“ Beoordeling Falck Clinic (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Heel erg tevreden met het resultaat en de behandeling zelf. Job begreep mijn wensen en was erg prettig in de omgang. Ontzettend bedankt!

80
12 oktober 2017 Fillers
“ Beoordeling Falck Clinic (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Heel prettig, aardig vriendelijk en professioneel.

99
24 oktober 2014 Fillers
“ Beoordeling Falck Clinic (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Ik zou deze kliniek en arts zeer aanbevelen, zeer deskundig en super vriendelijk ook. Top arts en top kliniek! Graag tot een volgende keer!