Jani van Loghem

Arts , werkzaam bij 1 kliniek

74
Goed 35 reviews

Over Jani van Loghem

Jani van Loghem is werkzaam bij: Falck Clinic. Ben je op zoek naar een arts? Jani van Loghem heeft een berekende score van een 7,4 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Bilvergroting, Borstlift, Borstvergroting, Borstverkleining, Botox, Draadlift, Facelift, Fillers, Kincorrectie, Lipofilling, Liposculptuur, Liposuctie, Liquid Facelift, Littekencorrectie, Neuscorrectie, Ooglidcorrectie, Oorcorrectie, Overige behandelingen, Overmatig transpireren , S-lift / MACS lift en Schaamlipcorrectie.

Jani van Loghem heeft op dit moment 35 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 7,4. De laatste review is geplaatst op 08 februari 2019. Maxime gaf deze arts een 10 voor de behandeling: Fillers. Heb jij ook een ervaring met Jani van Loghem? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Keurmerken

nvcg
nvvcc

Werkzaam bij klinieken

Falck Clinic Amsterdam Bekijk kliniek

Beoordelingen van Jani van Loghem

  • 7,0Telefonische bereikbaarheid
  • 7,5Klantvriendelijkheid
  • 7,5Het consultgesprek
  • 7,4Deskundigheid medische staf
  • 7,4De behandeling
  • 7,4Persoonlijke service
10
08 februari 2019 Fillers
“ Geweldige ervaring ” Maxime

Ik heb enorm veel schrik van naalden en was dan ook enorm zenuwachtig. Dokter Jani slaagde erin mij redelijk rustig te krijgen en gaf geweldig advies.…

81
18 november 2018 Overmatig transpireren
“ Zeer tevreden ” Anonieme gebruiker

Ik kom hier inmiddels een aantal jaren voor de behandeling van hyperhidrosis. Uitstekende arts. Buitengewoon vriendelijk en zeer vakkundig.

99
03 februari 2017 Liquid Facelift
“ Beoordeling Falck Clinic (Behandeling: Liquid Facelift) ” Paula

Hele prettige ervaring met de artsen Jani en Laura, werkt goed samen als team.