Fillers ervaringen Ismaël Achekar

Gesorteerd op

.

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,6Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
10
08 januari 2019 Fillers
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Fillers) ” L

Zoals altijd tevreden, goed advies, en altijd perfect resultaat.

83
07 januari 2019 Fillers
“ Prima ” Anonieme gebruiker

Goed geholpen, betaalbaar, goede service. Ik zou het zeker aan iemand aan raden. Niks op aan te merken.

10
19 december 2018 Fillers
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Fillers) ” Natasja

Dit is de 5e keer bij Ismael en ben super tevreden! Voor mij geen andere arts.

10
10 december 2018 Fillers
“ Erg tevreden: aanrader! ” Anonieme gebruiker

Goede services, hele vriendelijke arts. Goede behandeling voor lipfillers dus zeker een aanrader, erg tevreden.

98
10 december 2018 Fillers
“ Super fijn ” Anonieme gebruiker

Ik krijg hier altijd goed advies. En voel me op me gemak bij de arts daarom kom ik graag terug bij ismael

10
05 december 2018 Fillers
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Fillers) ” Femke

Ga al een paar jaar naar betaalbaar mooier bij Dr. Ismael. Ben tevreden over alles en natuurlijk het resultaat is super!

10
26 november 2018 Fillers
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Ik vind het een uistekende werk, mooie resultaten, vriendelijke personeel, goed advies zal het zoizo aan me vrienden vertellen

10
26 november 2018 Fillers
“ Uitstekend. ” Anonieme gebruiker

Een aardige dokter die verstand heeft van het product en goeie service verleend. Ook is hij eerlijk.

10
26 november 2018 Fillers
“ Lip filler pijn loos. ” Marion

Ik was bloed nerveus. Ik was band gemaakt door verhalen. Maar het was zo klaar en prachtig geworden.

10
29 september 2018 Fillers
“ Lipfillers ” Noortje

Ik ben bij ismael geweest voor 1ml lipfiller. Ik ben er zo ontzettend blij mee. Het deed ook bijna geen pijn en ik ben echt heel blij ondanks dat ik…