Fillers ervaringen Ismaël Achekar

Gesorteerd op

.

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,6Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
10
19 februari 2019 Fillers
“ Erg fijn! ” Anonieme gebruiker

Ik ben ongeveer 1 tot 1,5 jaar geleden voor mijn kin filler geweest. Afgelopen januari ben ik weer op consult geweest bij dezelfde arts want ik dacht…

10
21 januari 2019 Fillers
“ Super!!!!!! ” Kelly

Ik ben blij met het eind resultaat,dankjewel!! Ik kom zeker terug echt een top service

10
08 januari 2019 Fillers
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Fillers) ” L

Zoals altijd tevreden, goed advies, en altijd perfect resultaat.

83
07 januari 2019 Fillers
“ Prima ” Anonieme gebruiker

Goed geholpen, betaalbaar, goede service. Ik zou het zeker aan iemand aan raden. Niks op aan te merken.

10
19 december 2018 Fillers
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Fillers) ” Natasja

Dit is de 5e keer bij Ismael en ben super tevreden! Voor mij geen andere arts.

10
10 december 2018 Fillers
“ Erg tevreden: aanrader! ” Anonieme gebruiker

Goede services, hele vriendelijke arts. Goede behandeling voor lipfillers dus zeker een aanrader, erg tevreden.

98
10 december 2018 Fillers
“ Super fijn ” Anonieme gebruiker

Ik krijg hier altijd goed advies. En voel me op me gemak bij de arts daarom kom ik graag terug bij ismael

10
05 december 2018 Fillers
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Fillers) ” Femke

Ga al een paar jaar naar betaalbaar mooier bij Dr. Ismael. Ben tevreden over alles en natuurlijk het resultaat is super!

10
26 november 2018 Fillers
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Ik vind het een uistekende werk, mooie resultaten, vriendelijke personeel, goed advies zal het zoizo aan me vrienden vertellen

10
26 november 2018 Fillers
“ Uitstekend. ” Anonieme gebruiker

Een aardige dokter die verstand heeft van het product en goeie service verleend. Ook is hij eerlijk.