Botox ervaringen Ismaël Achekar

Gesorteerd op

.

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,6Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
81
29 januari 2019 Botox
“ Prima! ” Andrea

Vandaag mijn frons ( de "11" ) op mijn voorhoofd laten behandelen en wenkbrauwen laten liften, beide met botox.

10
21 januari 2019 Botox
“ Top arts! ” Anonieme gebruiker

Fijne rustige arts. Geeft altijd eerlijk advies waar je echt iets aan hebt! Ik wil deze kliniek iedereen aanbevelen.

99
15 januari 2019 Botox
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Kleinschalig, moderne kliniek, geen wachttijd als je afspraak hebt en rustige uitleg en rustige, professionele behandleing. Top!

87
08 januari 2019 Botox
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Botox) ” Melissa

Dit was mijn tweede bezoek. De vorige behandeling was zo goed bevallen dat ik heb besloten om dat voort te zetten.

90
07 januari 2019 Botox
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Ben er goed geholpen door Ismael ook legt hij alles goed uit. Het resultaat ben ik blij mee

90
19 december 2018 Botox
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Botox) ” Mariette

Ik kom al jaren bij Betaalbaar Mooier. Altijd vriendelijk en een goed resultaat. Ook de prijzen zijn vriendelijk.

10
19 december 2018 Botox
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Professionele en persoonlijke behandeling. Oprechte adviezen en snelle behandeling / traject.

90
05 december 2018 Botox
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Deskundige behandeling voor een vriendelijke prijs.

10
05 december 2018 Botox
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Ben er nu voor de 3e keer en moet er 1,5 uur over rijden. Dus ben zeer tevreden.

89
26 november 2018 Botox
“ Fantastisch ” Chris

Ik vond de behandeling helemaal goed. Fijne benadering van het personeel. Tot de volgende keer.