Ingeborg Mastenbroek

Huidtherapeut , werkzaam bij 5 klinieken

85
Geweldig 33 reviews

Over Ingeborg Mastenbroek

In 2009 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Direct daarna ben ik aan het werk gegaan bij een praktijk voor huidtherapie in Almere en Amsterdam. Hier heb ik 5 jaar gewerkt en veel ervaring opgedaan op verscheidene gebieden. Laserbehandelingen vind ik uiteindelijk het leukste om te doen; het zijn hele effectieve behandeling met zeer mooie en snelle resultaten. Dit is ook de reden dat ik nu werkzaam ben in het Lasercentrum. Wat ik belangrijk vind in mijn werk is persoonlijke aandacht naar de cliënt en voor iedereen een behandeling op maat kunnen aanbieden. Vanwege de grote keus in lasers bij het lasercentrum is dit altijd mogelijk.


Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Verenigingen voor Huidtherapeuten (NVH), het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en ben BIG geregistreerd. Tevens ben ik actief bij de projectgroep pigment van de NVH. Daarnaast volg ik regelmatig bij- en nascholingen om mijn kennis up-to-date te houden.

Lees verder

Beoordelingen van Ingeborg Mastenbroek

  • 8,3Telefonische bereikbaarheid
  • 8,6Klantvriendelijkheid
  • 8,5Het consultgesprek
  • 8,6Deskundigheid medische staf
  • 8,4De behandeling
  • 8,5Persoonlijke service
92
27 november 2020 Pigmentbehandeling
“ Zeer prettig en doelgericht. Fijne begeleiding, eerlijke deskundigen. ” Madeleine

Ik heb me altijd heel fijn gevoeld bij Huidzorg laserkliniek. Ze denken met je mee en zijn met het omzetten van afspraken.

90
06 november 2020 Laserontharen
“ Goede uitleg, vriendelijk en het werkt/helpt ” Anonieme gebruiker

Zie hierboven

10
04 november 2020 Nd:YAG
“ Perfect ” Steffie

Erg tevreden over mijn laserbehandeling en de klantenservice.