Harm Hawinkels

Plastisch chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

-
  Geen reviews

Over Harm Hawinkels

Drs. Harm Hawinkels was enige tijd werkzaam in het Groote Schuur Hospitaal in Kaapstad, Zuid-Afrika, waar hij betrokken was bij de behandeling van brandwonden en aangezichtstrauma. Na zijn terugkeer naar Nederland volgde hij vanaf 1998 de opleiding tot plastisch chirurg in het Academisch Ziekenhuis te Maastricht, VieCuri Medisch Centrum en het Atrium Medisch Centrum.

april 2007 heeft Drs. Hawinkels zich als plastisch chirurg gevestigd in het Elkerliek Ziekenhuis te Helmond. De aandachsgebieden van Drs. Hawinkels zijn vormverbeterende chirurgie, handchirurgie en borstreconstructie. Verder bezoekt hij frequent grote internationale congressen en workshops om continu op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de plastische chirurgie.

Drs. Hawinkels is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastisch Chirurgie (NVPC)en de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC), een garantie voor de bekwaamheid en bevoegdheid van een plastisch chirurg. In het BIG-register staat Drs. Hawinkels geregistreerd onder nummer 29051856001.

Lees verder

Keurmerken

nvepc
nvpc

Werkzaam bij klinieken

QUOLE Medisch Centrum Waalre Waalre Bekijk kliniek

Beoordelingen van Harm Hawinkels

Helaas, Harm heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Harm?