Botox ervaringen Hans Ferron

Gesorteerd op

.

  • 8,5Telefonische bereikbaarheid
  • 8,5Klantvriendelijkheid
  • 8,5Het consultgesprek
  • 8,5Deskundigheid medische staf
  • 8,6De behandeling
  • 8,5Persoonlijke service
10
31 oktober 2018 Botox
“ Beoordeling Laser & zo (Behandeling: Botox) ” Petra

Zeer vriendelijk personeel, mooie ruime kliniek, advies op maat luisterend oor, meedenken met cliënt , zijn erg eerlijk

10
26 juli 2018 Botox
“ Beoordeling Laser & zo (Behandeling: Botox) ” Johannes

Review - Top! En zeer aanbevelingswaard.

10
26 maart 2018 Botox
“ Beoordeling Laser & zo (Behandeling: Botox) ” N.

Super service! Vanaf dat je binnen komt wordt je vriendelijk ontvangen. Ging voor een intakegesprek maar uiteindelijk gelijk ook botox laten doen! Het…

10
04 januari 2018 Botox
“ Beoordeling Laser & zo (Behandeling: Botox) ” P.

Je kan snel terecht, word goed, vriendelijk en deskundig geholpen!

91
04 januari 2018 Botox
“ Beoordeling Laser & zo (Behandeling: Botox) ” M.

Met een duidelijke en uitgebreide uitleg heb ik een wel overwogen keuze gemaakt om de botox behandeling te doen. De behandeling was een goede…

10
04 januari 2018 Botox
“ Beoordeling Laser & zo (Behandeling: Botox) ” Anouk

Kliniek is schoon, personeel en arts eerlijk en zorgzaam. Ik raad het iedereen aan en ik kom 100% terug!

98
30 november 2017 Botox
“ Beoordeling Laser & zo (Behandeling: Botox) ” Ingrid

Fijn geholpen, vriendelijke mensen, tevreden met resultaat

99
14 juli 2017 Botox
“ Beoordeling Laser & zo (Behandeling: Botox) ” Jacline

Eerlijkheid bij advies, vertrouwelijk! Kwaliteit. Fijne sfeer. Ik ga zeker terug!

10
24 mei 2017 Botox
“ Beoordeling Laser & zo (Behandeling: Botox) ” Mandy

Botox en lip filler behandeling

91
18 mei 2017 Botox
“ Beoordeling Laser & zo (Behandeling: Botox) ” Marijke

Wordt klantvriendelijk ontvangen bij binnenkomst. Arts zeer bekwaam en goede uitleg en stelt je op je gemak. Mooi eindresultaat !