Ervaringen Gijs van Selms

Gesorteerd op

.

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
99
24 september 2021 Lipofilling
“ Zeer tevreden ” Anonieme gebruiker

Explantatie is nog even afwachten maar ze zien er nu al mooi uit. De lipo is ondanks dat ik gezwollen ben al erg mooi!! Ben zeer tevreden met de heer…

10
20 september 2021 Borstverkleining
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Borstverkleining) ” Jenneke

Het advies voor alle vrouwen met klachten, zich hier te laten helpen!

87
20 september 2021 Verwijderen borstimplantaten
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Verwijderen borstimplantaten) ” A

Ik voelde me begrepen en er werd tijd genomen. De chirurg is een hele fijne rustige en kundige man. Ik voelde me op mijn gemak en het resultaat is…

91
20 september 2021 Verwijderen borstimplantaten
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Verwijderen borstimplantaten) ” Anonieme gebruiker

In juni had ik mijn eerste consult, in juli ben ik al geopereerd!

10
20 september 2021 Verwijderen borstimplantaten
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Verwijderen borstimplantaten) ” Mirella

Betrokken en deskundig, zeer vriendelijke arts en overige medewerkers.

93
19 augustus 2021 Borstprothesewissel
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Borstprothesewissel) ” Anonieme gebruiker

Aangename kliniek, personeel en arts!

10
19 augustus 2021 Verwijderen borstimplantaten
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Verwijderen borstimplantaten) ” L

Vriendelijke persoonlijke benadering, er wordt geluisterd, directe aanpak en behandeling en verzorging waren op maat.

10
19 augustus 2021 Verwijderen borstimplantaten
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Verwijderen borstimplantaten) ” C.T.

Heel prettig, persoonlijke aandacht, kundig personeel. Fijne wachtruimtes, goede sfeer, perfecte bereikbaarheid. Ik kom terug als het weer nodig is.

90
19 augustus 2021 Borstverkleining
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Borstverkleining) ” Anonieme gebruiker

In een plezierige omgeving werd ik heel vriendelijk en deskundig geholpen.

10
19 augustus 2021 Borstprothesewissel
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Borstprothesewissel) ” Anonieme gebruiker

Na de tweede behandeling 100% tevreden.