Haartransplantatie ervaringen Freek Broekhuijse

Gesorteerd op

.

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
10
19 november 2018 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Kilian

Ik koos Beauclinics door de vele positieve reviews, en ik kan zeggen dat ik net zo geweldig ben geholpen. Goede service en alles wordt geduldig…

10
03 november 2018 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Ton

De kliniek en het personeel zorgt ervoor dat je deze spannende behandeling met vertrouwen tegemoet gaat en ondergaat.

10
01 november 2018 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” J.

- Goede duidelijke uitleg

10
01 november 2018 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Alexander

Ik ben ambassadeur

10
30 oktober 2018 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Kilian

Ik koos Beauclinics door de vele positieve reviews, en ik kan zeggen dat ik net zo geweldig ben geholpen. goede service en alles wordt je geduldig…

10
30 oktober 2018 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” S.

Duidelijk en behandeling vrijwel pijnloos. De behandeling ging heel voorspoedig en sneller dan ik had gedacht.

90
30 oktober 2018 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Erwin

2e keer dat ik ben geweest. Behandeling is relatief prettig en aardig personeel. Prima dus!

10
30 oktober 2018 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Marja

Ben erg tevreden met de zijkanten van mijn haar en zal het nog meer zijn als de voorkant ook gedaan is volgend jaar.

99
30 oktober 2018 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Geert

Professioneel en klantvriendelijk, van eerste consult tot de behandeling. De behandeling zelf is vrijwel pijnloos. Aanrader!

84
30 oktober 2018 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Bas

Erg vriendelijk en professionele mensen. Altijd bereikbaar voor vragen. Persoonlijke behandeling en tijdens het wachten altijd een gezellig praatje.