Haartransplantatie ervaringen Freek Broekhuijse

Gesorteerd op

.

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
10
10 april 2017 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Meint

De behandeling viel niet tegen hoewel de "face down"duur lang is. Wel wordt alle moeite gedaan om dit te veraangenamen. na de 1e week kreeg ik veel…

92
10 april 2017 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Marco

- Duidelijkheid

96
10 april 2017 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” V

Prima uitleg en begeleiding gedurende de hele dag. Viel allemaal mee. Personeel helpt je door de dag heen. Dank daarvoor!

89
06 april 2017 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Vikash

Vriendelijk ontvangen en duidelijk de stappen beschreven. Ik had het gevoel in goede handen te zijn. Bekwame dames.

10
03 april 2017 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Alain

Professioneel, vriendelijk en goede voorlichting.

96
28 maart 2017 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” O.

vanaf de intake tot de behandeling zelf ben ik zeer tevreden. Deskundig, vriendelijk en snel. De impact is mij heel erg meegevallen.

10
28 maart 2017 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Tommy

Er netjes ontvangen en geholpen. Geen vraag was teveel.

10
20 maart 2017 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Linda

Top!

94
20 maart 2017 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” D.

het gebouw is netjes en het personeel is vriendelijk. De operatie ging goed en elke vraag tijdens de operatie werd beantwoord

10
20 maart 2017 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Hamid

Ik vond het een leuke dag. Personeel was erg aardig en vriendelijk. Ben goed geholpen.