Haartransplantatie ervaringen Freek Broekhuijse

Gesorteerd op

.

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
87
05 januari 2018 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” A.

Prettige, duidelijke instructies. Betrouwbaar. Je raadt de kliniek aan. Een ambassadeur rijker! De manier van behandelen sprak mij erg aan.

10
05 januari 2018 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” R.

Duidelijk, snel, prettig personeel. Voelde me op mijn gemak tijdens de behandeling.

96
05 januari 2018 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Leo

Heb er weinig van gemerkt. Alles liep op rolletjes, precies volgens schema. Voel me goed. Uitstekende behandeling. Top!

97
05 januari 2018 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Dave

Na een zeer prettig onderhoud tijdens het consult, besloot ik voor deze kliniek te kiezen. De behandeling zelf ging zeer voorspoedig en was nagenoeg…

99
04 januari 2018 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” J.

Resultaat te beoordelen na 6 - 12 maanden, maar op de service en behandeling hen ik niets aan te merken. Top!! Hele team is super professioneel!

10
29 december 2017 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Alain

Fijne clinic om behandeling te laten doen. Freek en zijn medewerkers hebben verstand van zeken. Na 2 behandelingen mijn hele bovenkant dicht, perfect!…

10
29 december 2017 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” R.

Deze review is voor de haartransplantatie van 20-12-2017 - Perfecte ervaring.

91
28 december 2017 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Greetje

Op dit moment schiet mij niets te binnen.

82
27 december 2017 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” J.

Fijn personeel met een ontspannen sfeer. Goede service. Behandeling viel erg mee.

92
20 december 2017 Haartransplantatie
“ Beoordeling BeauClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” K.

Persoonlijke behandeling. Vriendelijk. Erg goed resultaat. Ik zou andere doorverwijzing.