Borstvergroting ervaringen Frans Straten

Gesorteerd op

.

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
94
01 april 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Borstvergroting) ” Jill

Super tevreden. Zowel met het eindresultaat als met de service. Aardig en deskundig personeel. Geen seconde ongemakkelijk gevoeld.

10
01 april 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Borstvergroting) ” Kim

Ik was 18 jaar toen ik de operatie onderging. Ik las dat sommigen dit afraden, maar ik ben blij dat ik dit gedaan heb. Zeer mooi resultaat,…

10
01 april 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Ik ben heel tevreden met het resultaat. Het personeel was echt vriendelijk en de arts was een toppertje!

10
01 april 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Super lieve mensen, helpen je heel goed en super mooi resultaat!

10
01 april 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Na lang zoeken op internet en verschillende consulten kwam ik uit bij Kliniek Heyendael. Het voelde direct vertrouwd, ik ben altijd serieus genomen en…

96
01 april 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Hele fijne persoonlijke benadering en duidelijke adviezen. Ook hele fijne responstijd bij vragen na de operatie.

10
01 april 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Borstvergroting) ” Oksana

Heel tevreden over het resultaat, klantgericht, vriendelijk en altijd telefonisch bereikbaar.

86
01 april 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Borstvergroting) ” Esmee

Prettige kliniek, zeer vriendelijk personeel en een super fijne arts met mooi resultaat.

80
01 april 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Ik ben tevreden met het resultaat. Ik durf mezelf weer naakt in de spiegel te kijken.

98
01 april 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Borstvergroting) ” K

Hele fijne kliniek. Je wordt netjes behandeld door vriendelijk personeel.