Ervaringen Frans Straten

Gesorteerd op

.

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
98
20 juni 2019 Borstvergroting
“ Beste keuze die ik kon maken! ” Jacintha

Super lief personeel, heel deskundig. Hierdoor kreeg ik gelijk een goed gevoel bij kliniek Heyendael.

89
20 juni 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Borstvergroting) ” Jolien

Zeer vriendelijk personeel.

10
20 juni 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Borstvergroting) ” Dorrit

Perfecte begeleiding. Goed en bekwaam opgeleid personeel. Prijs/kwaliteit

10
20 juni 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Borstvergroting) ” GJ

De Kliniek is altijd goed bereikbaar

10
13 juni 2019 Liposuctie
“ liposuctie ” Danielle

Heb een liposuctie laten uitvoeren op buik/maag en flanken. Dit viel me heel erg mee, week na de operatie zelfs weer gaan werken. Wel behoorlijk…

98
13 juni 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Borstvergroting) ” Pc

Zeer klantvriendelijk. Voelde me meteen op mijn gemak. Alles word duidelijk besproken en ik kreeg mijn wens vervuld. Mooie borsten. zeer tevreden.

10
06 juni 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Borstvergroting) ” M

Van het moment van binnen komen tot eind een top behandeling!

89
03 juni 2019 Facelift
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Facelift) ” Anonieme gebruiker

Prima. Goed dat de behandeling zonder narcose kon.

10
03 juni 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Zeer professioneel, zorgzaam luisterend naar je wensen. je voelt je op je gemak, operatie vlot verlopen. Ik voel mij nu eindelijk een vrouw! Beste…

10
03 juni 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Hele fijne persoonlijke service. Altijd bereikbaar bij vragen, zorgen of ondersteuning. Mooi resultaat met oog voor persoonlijke wensen.