Ervaringen Frank Buccafurno

Gesorteerd op

.

  • 6,7Telefonische bereikbaarheid
  • 7,3Klantvriendelijkheid
  • 7,2Het consultgesprek
  • 7,2Deskundigheid medische staf
  • 7,3De behandeling
  • 7,2Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
87
22 november 2019 Botox
“ Precies genoeg botox op n natuurlijke manier ” Anonieme gebruiker

Al jaren kom ik hier ik rij er graag 45 min voor vanaf huis, ze maken je natuurlijk mooi, waardoor je niet als Barbie de deur uit gaat.

99
08 september 2019 Liquid Facelift
“ Was great! ” Daniela

It was great all experience. I had Botox and liquid facelift. Great result so far. I hope it will stay for 9 months. Just done it.

10
10 augustus 2019 Botox
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

De review is voor een vriendin van mij welke gisteren voor de 1e x mee was.ze is zo blij met de service en de aardige behandelaar.

10
04 augustus 2019 Botox
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Alles is goed! Advies en behandeling zijn perfect. Alles wordt goed uitgelegd en de behandeling is professioneel.

10
03 augustus 2019 Botox
“ Top kliniek al 15 jaar ” Anonieme gebruiker

Al jaren sinds ze bestaan kom ik voor mijn botox en fillers bij Frank

10
20 mei 2019 Fillers
“ Nightmare experience! ” Marissa

I had a truly awful experience with Prins Hendrik Clinic. From the moment I walked in I felt quite uncomfortable and unwelcomed. The receptionist…

07 januari 2018 Fillers
“ Beoordeling Prins Hendrik Clinic (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Alles top. Super en snel service

63
05 januari 2018 Botox
“ Beoordeling Prins Hendrik Clinic (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Fris snel en goed .

10
29 december 2017 Botox
“ Beoordeling Prins Hendrik Clinic (Behandeling: Botox) ” Simone

Altijd heel vriendelijk geholpen en een echte vakman! Ik kom hier al jaren en ben zeer tevreden over alles!

10
28 december 2017 Botox
“ Beoordeling Prins Hendrik Clinic (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Zeer tevreden!! Zal deze kliniek aan iedereen aanbevelen!