Borstvergroting ervaringen Felicia Smits

Gesorteerd op

.

  • 8,3Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,6Persoonlijke service
94
07 maart 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Deskundig

95
01 maart 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Fiona

Super lief en aardig iedereen! Kreeg pillen met morfine erin daar kan ik niet tegen, zo blij met het eindresultaat.

91
01 maart 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” M.

dat het geen grapje is borstvergroting

98
19 februari 2019 Borstvergroting
“ Oog voor wat bij je past ” Anonieme gebruiker

Uitstekende zorg en erg persoonlijk. Arts is begaan, emphatisch en heeft een goed oog voor wat bij je past. Erg tevreden met het resultaat!

10
19 februari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Judith

fijne kliniek je wordt goed geholpen klantvriendelijk en erg blij met het resultaat!

81
19 februari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

ik zou de velthuis kliniek aanraden aan anderen omdat je goed begeleidt wordt, Je vragen worden beantwoord!

84
19 februari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” L.A.

rustige binnenkomst, je voelt je meteen welkom en op je gemak. de indeling geeft rust en er is vriendelijk personeel. En het ruikt heerlijk!

84
19 februari 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Zeker tevreden over de behandeling en resultaat. Alles netjes op tijd en goede verzorging tijdens mijn operatie dag.

10
10 december 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” E.

Zeer klantvriendelijk, wordt erg op je gemak gesteld. Zeer goede zorg.

10
04 september 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” R.

Voelt erg vertrouwd aan, super zorgzaam en vriendelijk personeel. Wordt de tijd voor je genomen waardoor je je op je gemak voelt.