Borstvergroting ervaringen Felicia Smits

Gesorteerd op

.

  • 8,4Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
89
11 juni 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Zeer professionele en kundige indruk van Dr. Smits en kliniek. Resultaat zoals verwacht, zeer tevreden.

10
10 mei 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Prima locatie voor een behandeling deskundig, geen poespas!

79
03 mei 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” E.m.

Zeer tevreden, mooi resultaat en goed behandeld, goed van info voorzien, staan altijd klaar voor vragen en voelde me tijdens de behandeling echt in de…

89
30 april 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” S.

Augustus 2018 borstvergroting laten doen bij Dr. F. Smits heel goed en vriendelijk ontvangen. Herstel ging super. Kan het aanraden bij Velthuis…

97
30 april 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Uitstekende zorg en erg persoonlijk. Arts is begaan, emphatisch en heeft een goed oog voor wat bij je past. Erg Tevreden!

81
30 april 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Ik zou de Velthuis Kliniek aanraden aan anderen omdat ze je goed begeleidt wordt. Je vragen worden beantwoord.

10
30 april 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Judith

Fijne kliniek, Je wordt er goed geholpen, klantvriendelijk, blij met het resultaat!

99
30 april 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” C.M.

Fijne ervaring gehad, erg spannende ingreep maar snel gerust gesteld. Lief Personeel!

84
30 april 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” L.A.

Rustige binnenkomst, je voelt je meteen welkom en op je gemak. De indeling geeft rust en er is vriendelijk personeel. (en het ruikt er heerlijk)

84
30 april 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Zeer tevreden over de behandeling en resultaat. Alles netjes op tijd + goede verzorging met name tijdens operatiedag.