Borstvergroting ervaringen Felicia Smits

Gesorteerd op

.

  • 8,4Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,6Deskundigheid medische staf
  • 8,6De behandeling
  • 8,6Persoonlijke service
10
10 december 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” E.

Zeer klantvriendelijk, wordt erg op je gemak gesteld. Zeer goede zorg.

10
04 september 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” R.

Voelt erg vertrouwd aan, super zorgzaam en vriendelijk personeel. Wordt de tijd voor je genomen waardoor je je op je gemak voelt.

10
04 september 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” D.

Felicia luistert heel goed naar de wensen en kikt heel goed naar wat bij je past. Resultaat is nog mooier dan ik durfde te hopen.

99
04 september 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Saskia

Goede kennis van zaken, wel erg duur maar goed.

94
29 augustus 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Goede service en goede begeleiding en heel blij met het eindresultaat. Dankzij Dr. F. Smits.

10
02 augustus 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Melanie

Ik ben erg tevreden over de mate van deskundigheid, het persoonlijke contact en de nazorg van mijn behandeling.

94
25 juli 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” H.

De ingreep ging goed, de nazorg vond ik minder. Had graag eerder een nagesprek willen hebben.

10
25 juli 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Iris

Dualplane is een unieke fermale wat bij mij er goed bevallen is. De operatie en herstel is in mijn geval erg meegevallen.

89
25 juli 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Danique

Vriendelijk en professioneel personeel, werken erg deskundig. Zeer tevreden met het einderesultaat!

10
23 juli 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Heel goed geadviseerd en een goede behandeling gehad. Het resultaat is zoals ik het gehoopt had. Natuurlijk en past perfect bij mijn lichaam,. Ik ben…