Ervaringen Felicia Smits

Gesorteerd op

.

  • 8,4Telefonische bereikbaarheid
  • 8,6Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,6Deskundigheid medische staf
  • 8,6De behandeling
  • 8,6Persoonlijke service
91
04 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Linda

alleen maar positief, heel professioneel en vakkundig. Erg prettige sfeer, ik voelde me er op me gemak.

10
04 september 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” R.

Voelt erg vertrouwd aan, super zorgzaam en vriendelijk personeel. Wordt de tijd voor je genomen waardoor je je op je gemak voelt.

85
04 september 2018 Facelift
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Facelift) ” A.

Mooi resultaat en super geholpen. Medewerkers zijn heel professioneel en vriendelijk.

10
04 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” R.

Super professionele kliniek. Goede uitleg tijdens consult,

10
04 september 2018 Buikwandcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Buikwandcorrectie) ” C

Zeer klantvriendelijke medewerkers, goed bereikbaar via telefoon en mail, snel antwoord. Je bent geen patiënt maar mens. Open communicatie.

98
04 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” R

Mijn ervaring vind ik erg goed. Ik ben erg deskundig behandeld en men was zeer betrokken, na behandeling was ook super !

80
04 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Snelle behandeling mogelijk. telefonische nazorg door verpleegkundige. Vriendelijk personeel !

10
04 september 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” D.

Felicia luistert heel goed naar de wensen en kikt heel goed naar wat bij je past. Resultaat is nog mooier dan ik durfde te hopen.

90
04 september 2018 Buikwandcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Buikwandcorrectie) ” Tina

Dokter Smits (Velthuis kliniek) beloofde mij een platte buik en heeft word gehouden. Ik ben er een stuk gelukkig mee.

99
04 september 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Saskia

Goede kennis van zaken, wel erg duur maar goed.