Farzad Imani

Cosmetisch arts , werkzaam bij 1 kliniek

89
Geweldig Bekijk 99 reviews

Over Farzad Imani

Drs. Farzad Imani heeft jarenlange ervaring in de cosmetische geneeskunde en cosmetische chirurgie in Nederland als ver daar buiten. “De klassieke studie van menselijke anatomie en de klassieke kunst van cosmetische geneeskunde heeft mij geholpen om steeds meer natuurlijkere resultaten te kunnen bereiken voor mijn patiënten.” Zowel als sportleraar, als bedreven schaker en in zijn medische praktijk, zijn aandacht voor details maakt hem een meester in wat hij doet. “Alles kun je benaderen als een schaak strategie, je moet van te voren een plan maken wat je gaat doen en hoe je het gaat doen, daarnaast de capaciteit hebben om gaan de weg de plan aan te passen en toch nog vooruit te kunnen denken en handelen”. Drs. Imani is een van de grondleggers van Blumberg Clinics, samen met dermatoloog Drs. R. Schift.

Drs. F. Imani M.D. ontving zijn academische graad van doctorandus met de titel Drs. in geneeskunde. Zijn artsen diploma ontving hij van Erasmus Universiteit te Rotterdam. Zijn opleider voor cosmetische chirurgie is niemand minder dan Drs. R. Schift, een internationale opleider voor liposuctie, facelift en andere dermatologische chirurgie. Drs. F. Imani is ingeschreven in het BIG register onder het nummer: 59911007901. drs. F. Imani en zijn team zorgen met hun kennis en kunde dat Blumberg Clinics een van meest deskundige klinieken in Nederland en Duitsland is, voor de beste esthetische behandelingen en chirurgie.

Drs. F. Imani, behandeld verschillende type huid en haar problematiek met innovatieve (haartransplantatie) methodes. Daarnaast behandelt hij huid problematiek met esthetische procedures, zoals Botox, Restylane Injecties en dradenlift. Verder is hij gespecialiseerd in huid verbeterende behandelingen zoals CO2-laser skin resurfacing, chemische peeling en meer invasieve behandelingen zoals liposuctie, lipofilling, huid excisie buiklift en facelift.

Blumberg Clinics biedt haar patiënten een gespecialiseerde en opmaat gemaakte behandeling met een bekwame en vakkundige artsen. Plan uw consult afspraak vandaag nog en bel 020 - 44 00 440


Lees verder

Beoordelingen van Farzad Imani

  • 8,3Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,5Persoonlijke service
10
19 maart 2019 Botox
“ Beoordeling Blumberg Clinics (Behandeling: Botox) ” V.C.

Het is heel fijn om eerlijk advies te krijgen. Gevaar is dat je steeds meer wilt laten doen maar Dr. Imani kijkt echt naar wat er nodig is en wat er…

10
19 maart 2019 Fillers
“ Beoordeling Blumberg Clinics (Behandeling: Fillers) ” M.C.

Erg kundig advies, professioneel. wordt altijd goed uitgelegd wat er gaat gebeuren.

10
11 maart 2019 Haartransplantatie
“ Beoordeling Blumberg Clinics (Behandeling: Haartransplantatie) ” Robert

Ik ben 100% tevreden, zou het iedereen aanraden. Behandeling geheel pijnloos.Duidelijke uitleg.