Ooglidcorrectie ervaringen Edwin van Onselen

Gesorteerd op

.

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
10
19 juni 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” T.

Goede informatie, korte wachttijd tot operatie. Sympathiek en klantvriendelijk personeel. Kundige arts, stelt de klant gerust.

96
19 juni 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Fransina

Alles is heel erg prima verlopen. Ontzettend blij met het resultaat!

89
06 juni 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” E.

De behandeling is naar tevredenheid verlopen en ik ben zeer blij met het resultaat!

10
06 juni 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Sophie

Zeer goede voorlichting gehad, waarmee ik een goed realistisch beeld kreeg van wat er mogelijk was. Personeel erg vriendelijk. Heel snel herstel.…

80
06 juni 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Jeanne

Behandelingen prima en resultaat perfect!

98
28 mei 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Yvonne

Ben uitermate tevreden. Alleen de 1ste 2 uur koelen vond ik erg zwaar ivf het blijven liggen en koelen.

90
22 mei 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Jolanda

Goede uitleg, behandeling goed verlopen. Ik ben met het resultaat tevreden.

96
22 mei 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Annelies

Prettige service en klantvriendelijkheid. Goed verlopen met een mooi resultaat.

80
22 mei 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Jolanda

Consult en behandeling als zeer positief ervaren. Behandeling als pijnloos ervaren. Genezing gong erg goed, geen lijn alleen jeuk. Ik ben tevreden…

90
22 mei 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Corry

Vriendelijk ontvangen, heel klantvriendelijk, gastvrij, duidelijke uitleg, goede voor en nabehandeling.