Ooglidcorrectie ervaringen Edwin van Onselen

Gesorteerd op

.

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
90
07 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” H.

Ik ging met veel vertrouwen en dat is niet beschaamd. ik ben helemaal tevreden met het gesprek vooraf tot aan de laatste controle. En ben natuurlijk…

88
07 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” M.

Ik zou deze kliniek aanbevelen vanwege de sfeer, benadering en behandeling. Zelf is mij deze kliniek ook aanbevelen. Geen punten van kritiek.

10
07 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Helga

Vakkundig, vriendelijk personeel. Goede voorbereiding. Prima nabehandeling.

94
07 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Christina

Heel vriendelijk behandeld, de ingreep van nagenoeg pijnloos. Goede begeleiding. Ik ben blij met het resultaat.

10
07 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Belinda

Ontvangst heel vriendelijk. Goed bereikbaar. Gezellig binnenkomen. goede uitleg duidelijk hoe en wat er gaat gebeuren.

10
07 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Marga

Dat ik dit jaren eerder had moeten doen. Vanaf dag 1 na de operatie geen hoofdpijn meer gehad. Plus weer normaal kunnen kijken. Heb zelfs me bril voor…

10
07 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Rieky

De behandeling - operatie is me 100% meegevallen, geen pijn. Mede dankzij de medewerkers van A kliniek. Een goede intakegesprek en begeleiding.

88
05 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Nicolette

Erg tevreden. Geen last meer van een zwaar gevoel en kan zonder moeite mijn ogen open houden. Prima geholpen.

10
05 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Bep

Het viel erg mee! Geen napijn. Bijna niet blauw. Snel hersteld. Kan het iedereen aanraden.

10
31 juli 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Jantje

Omdat het resultaat geweldig is!