Ooglidcorrectie ervaringen Edwin van Onselen

Gesorteerd op

.

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
10
20 maart 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anke

Positieve ervaring. Fijn personeel, echt een aanrader.

90
20 maart 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Sonja

Ik ben zeer tevreden over het hele traject. Zeer klantvriendelijk en bekwaam personeel. Tijdens de ingreep werd ook verteld wat je kon verwachten.

10
24 februari 2019 Ooglidcorrectie
“ Ik heb 7 febr een ooglidcorrectie gehad, wat ik als zeer prettig ervaren heb, Dr van Onselen met een geweldig team, ik kan niet anders zeggen dan een zeer prettige ervaring ” Anja

In overleg met mijn huisarts kreeg ik van hem deze kliniek aangewezen.

86
24 februari 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Adriana

Zeer tevreden. Eerlijke voorlichting. Goede sfeer. Resultaat is mooi. Ben 2x voor voorlichting geweest (gratis), dat was geen probleem.

89
24 februari 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Wat ben ik blij met het resultaat van mijn bovenooglidcorrectie, dit had ik 10 jaar geleden moeten doen.

90
24 februari 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Ik ben tevreden over het resultaat.

99
06 februari 2019 Ooglidcorrectie
“ Gewoon super ” Marianne

Vandaag een ooglid orrectie gehad super mooi al kunje het nu nog niet zien maar mijn vertrouwen in dr van onselen is 100%

10
23 januari 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Karin

Heel vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en super blij met het resultaat.

90
03 januari 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

In aug. een bovenooglidcorrectie ondergaan. Van tevoren goed ontvangen en duidelijke uitleg. De operatie verliep goed en vlot. Nazorg was netjes,…

87
03 januari 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Peter

Uitermate geslaagd. Doel bereikt. Vriendelijk, toegankelijk, kundig.