Borstvergroting ervaringen Edwin van Onselen

Gesorteerd op

.

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
89
31 december 2017 Borstvergroting
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Borstvergroting) ” A.

Heb het hele traject zeer goed ervaren. Zou het ieder aanbevelen.

96
31 december 2017 Borstvergroting
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Borstvergroting) ” P.

Heel erg blij dat ik de stap heb genomen. Kliniek is erg klantvriendelijk. Goede begeleiding. Blij met het resultaat!

10
31 december 2017 Borstvergroting
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Borstvergroting) ” A.

Ik heb een goede ervaring, minder pijn gehad.

80
28 december 2017 Borstvergroting
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Borstvergroting) ” S.

Goede, duidelijke informatie. Mooi resultaat, erg blij!

78
28 december 2017 Borstvergroting
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Borstvergroting) ” M.

Goede voorlichting, goede bereikbaarheid. Altijd terecht met vragen. Prijs - kwaliteitverhouding is gigantisch goed. Resultaat is ook goed.

80
28 december 2017 Borstvergroting
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Borstvergroting) ” -

Ik vind Dr. Karin een geweldige arts. Ik ben heel tevreden over het resultaat!

82
28 december 2017 Borstvergroting
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Borstvergroting) ” A.

Alles ging er snel! Uitleg en overleg ben ik zeer tevreden over. De mogelijkheden werden voor mij opengesteld. Pijn viel mee. Tevreden cliënt.

10
27 november 2017 Borstvergroting
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Borstvergroting) ” V.

Operatie was heel relaxt. Goede uitleg. Herstel was goed en zoals gezegd. Goed op het gemak gesteld. Ik ben tevreden!!!

94
31 oktober 2017 Borstvergroting
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Borstvergroting) ” K.

Ik ben zeer tevreden zowel over de consulten, de arts, alle informatie, eerlijke meningen en vooral met het resultaat!

10
28 september 2017 Borstvergroting
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Borstvergroting) ” Priscella

Erg fijne ervaring, goed persoonlijk advies en begeleiding. Fantastisch resultaat!