Borstvergroting ervaringen Edwin van Onselen

Gesorteerd op

.

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
10
31 december 2017 Borstvergroting
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Borstvergroting) ” A.

Ik heb een goede ervaring, minder pijn gehad.

80
28 december 2017 Borstvergroting
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Borstvergroting) ” S.

Goede, duidelijke informatie. Mooi resultaat, erg blij!

78
28 december 2017 Borstvergroting
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Borstvergroting) ” M.

Goede voorlichting, goede bereikbaarheid. Altijd terecht met vragen. Prijs - kwaliteitverhouding is gigantisch goed. Resultaat is ook goed.

80
28 december 2017 Borstvergroting
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Borstvergroting) ” -

Ik vind Dr. Karin een geweldige arts. Ik ben heel tevreden over het resultaat!

82
28 december 2017 Borstvergroting
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Borstvergroting) ” A.

Alles ging er snel! Uitleg en overleg ben ik zeer tevreden over. De mogelijkheden werden voor mij opengesteld. Pijn viel mee. Tevreden cliënt.

10
27 november 2017 Borstvergroting
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Borstvergroting) ” V.

Operatie was heel relaxt. Goede uitleg. Herstel was goed en zoals gezegd. Goed op het gemak gesteld. Ik ben tevreden!!!

94
31 oktober 2017 Borstvergroting
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Borstvergroting) ” K.

Ik ben zeer tevreden zowel over de consulten, de arts, alle informatie, eerlijke meningen en vooral met het resultaat!

10
28 september 2017 Borstvergroting
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Borstvergroting) ” Priscella

Erg fijne ervaring, goed persoonlijk advies en begeleiding. Fantastisch resultaat!

10
28 september 2017 Borstvergroting
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Borstvergroting) ” Marieke

Compleet plaatje is goed. Klantvriendelijk, snel en mooi resultaat!

10
11 maart 2016 Borstvergroting
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Borstvergroting) ” Bianca

Was erg spannend maar de spanning werd volledig weggenomen door de mensen daar in de kliniek. Was echt top. Ben nog nooit zo goed uit een narcose…