Eda Isıl

Werkzaam bij 1 kliniek

80
Goed 6 reviews

Over Eda Isıl

De in Duitsland geboren Dr. Eda Isil zorgt voor de complete ervaring binnen de cosmetische chirurgie. Dit lukt haar door een uitstekende combinatie te leveren van uitstekende chirurgische resultaten gecombineerd met gepersonaliseerde zorg voor haar patiënten.

Ze is een zeer gerespecteerde en bekend persoon in de wereld van de plastische chirurgie. Dr. Isil is in bezit van een uitzonderlijk talent, namelijk haar kennis in verschillende talen. Ze spreekt vloeiend Engels, Duits en Turks ( dit is haar moedertaal) Dr. Isil specialisme in cosmetische chirurgie is dat op het gebied van het gezicht, borst en het lichaam. Daarnaast houdt ze zich ook bezig met het verbeteren esthetische uitstraling van haar patiënten door gebruik te maken van innovatieve huidverzorging, botox en fillers en body contouring chirurgie.

Dr. Isil haalt heel veel eer en trots uit haar werk met het verbeteren van de fysieke kenmerken van haar patiënten, door de combinatie van haar liefde voor anatomische en cosmetische wetenschap met haar uitzonderlijke chirurgische expertise, om de uiterlijke schoonheid van haar patiënten te verbeteren. Dr. Isil studeerde geneeskunde aan de universiteit van Istanbul nadat zij was afgestudeerd zijn afstuderen aan de (Duitse High School).

Haar patiënten prijzen haar, door haar rustgevende en kalme manier van handelen aan het bed voor de nazorg. Dr. Isil is toegewijd om er voor te zorgen dat de mensen ,die zij behandeld, de beste zorgt krijgen die ze verdienen.
Dr. Isil betreed een begeerde positie aan Istanbul Academie voor Plastische Chirurgie waar zij samenwerkt met hoog geplaatste en gerenommeerde artsen waaronder, Osman Oymak, Akın Yücel en Tunç Tiryaki.Dr. Isil kijkt ernaar uit al haar patiënten te voorzien van professionele en persoonlijke zorg.

Certificaten en Lidmaatschap


European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS) Certified
[ April 2015 ]
Fellow of the EBOPRAS

 

Turkish Society of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgeons
[ 2011 ]
Member

 

Duits Plastic Surgery Association
[ 2012 ]
Member

 

Istanbul Medical Chamber
[ 2015 ]
Member

 

 

Lees verder

Werkzaam bij klinieken

FlyHealth Leiden Bekijk kliniek

Beoordelingen van Eda Isıl

  • 7,9Telefonische bereikbaarheid
  • 7,9Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 8,0De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
10
11 januari 2019 Neuscorrectie
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Naar lang zoeken kwam ik bij flyhealth terecht. Ik heb snel een afspraak gemaakt. En kon op gesprek komen. Met de arts gesproken wat ik graag wilde.…

10
29 oktober 2018 Buikwandcorrectie
“ Mijn medische reis via Flyhealth verliep uitstekend!! ” Anonieme gebruiker

Vanaf mijn eerste gesprek in leiden met Ozge voelde Flyhealth voor mij heel vertrouwd. Mijn vragen en onzekerheden werden serieus genomen en altijd…

96
25 juli 2018 Neuscorrectie
“ Beoordeling FlyHealth (Behandeling: Neuscorrectie) ” J.

Ongeveer 2 weken geleden ben ik via Flyhealth naar Istanbul gegaan voor een neuscorrectie. Alles is van het begin tot het eind goed verlopen. De…