Drs. Barbery

Cosmetisch specialist , werkzaam bij 1 kliniek

87
Geweldig 47 reviews

Over Drs. Barbery

Drs. Barbery is werkzaam bij: Barbery Clinic. Ben je op zoek naar een arts? Drs. Barbery heeft een berekende score van een 8,7 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Botox, Facelift, Fillers, Gebitsrenovatie, Kincorrectie, Littekencorrectie, Ooglidcorrectie, Overige behandelingen, Overmatig transpireren , Plexr, Striae behandeling, Tanden bleken, Voorhoofdslift en Wenkbrauwlift.

Drs. Barbery heeft op dit moment 47 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,7. De laatste review is geplaatst op 04 april 2019. Ronald gaf deze arts een 9,6 voor de behandeling: Plexr. Heb jij ook een ervaring met Drs. Barbery? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Beoordelingen van Drs. Barbery

  • 8,5Telefonische bereikbaarheid
  • 8,6Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,6Deskundigheid medische staf
  • 8,6De behandeling
  • 8,6Persoonlijke service
96
04 april 2019 Plexr
“ Beoordeling Barbery Clinic (Behandeling: Plexr) ” Ronald

* Hoge kwaliteit

99
03 april 2019 Plexr
“ Beoordeling Barbery Clinic (Behandeling: Plexr) ” Hedy

Alles is naar wens verlopen.

84
27 maart 2019 Plexr
“ Beoordeling Barbery Clinic (Behandeling: Plexr) ” Marleen

Het is een kleinschalige kliniek waarbij je met dezelfde personen te maken hebt wat fijn en vertrouwd aanvoelt. Er is voldoende tijd voor uitleg &…