Overige-behandelingen ervaringen Dorien Schonenberg

Gesorteerd op

.

  • 8,3Telefonische bereikbaarheid
  • 8,3Klantvriendelijkheid
  • 8,3Het consultgesprek
  • 8,3Deskundigheid medische staf
  • 8,3De behandeling
  • 8,3Persoonlijke service
10
15 juni 2018 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” Marie

Meso, Angel lamo, Oxy Jet .

10
27 maart 2018 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” R.

Bij het wachten kun je lekker kopje koffie / thee nemen. Alles heel ontspannen en goed! Fijn relaxed gevoel na afloop en een prima resultaat.

10
27 september 2017 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” Anonieme gebruiker

Ontvangst perfect, de salon ziet er prachtig uit.

10
05 april 2017 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” Tiny

zeer tevreden

91
16 februari 2017 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” Coby

Bi Dorien zijn de persoonlijke aandacht en behandelingen heel goed wbt uitleg en de verbetering van de huid.

99
10 februari 2017 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” Ingrid

Fijn, deskundig personeel en heel vriendelijl

10
10 februari 2017 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” Petra

Ik word altijd supervriendelijk behandeld, krijg goede adviezen en duidelijke uitleg. Ik voel mij als herboren als ik naar huis ga. Er worden…

89
21 oktober 2016 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” Agnes

Basis behandeling.

10
12 oktober 2016 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” Coby

Goed advies. Veel verschillende behandelingen ondergaan voor huidverbetering. Goede resultaten. partner erg tevreden pover deze resultaten

98
15 december 2015 Overige behandelingen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Overige behandelingen) ” Heleen

Vriendelijk, deskundig, hulpvaardig!!! 't helpt echt en is pure verwennerij. Ik ben blij met het resultaat!