Dominique Klumper

Huidtherapeute , werkzaam bij 1 kliniek

86
Geweldig 26 reviews

Over Dominique Klumper

Huidtherapeut Dominique Klumper is lid van de beroepsvereniging voor huidtherapeuten NVH onder nummer 874 en heeft AGB-code 90102842. Daarnaast is zij geregistreerd in het KP (Kwaliteitsregister Paramedici), dat periodiek toetst of de geregistreerde voldoet aan de kwaliteitseisen om deskundigheid en bekwaamheid te waarborgen.


Het beroep 'huidtherapeut' is een beschermde titel en vastgelegd in de wet BIG (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg), artikel 34. Om deze titel te mogen voeren, rondde Dominique in 2012 de 4-jarige HBO opleiding cum laude af.


Naast praktiserend huidtherapeut is Dominique werkzaam als klinisch trainer. Zij biedt behandelaars die met IPL en lasersystemen werken klinische ondersteuning in de vorm van trainingen en seminars.


Dominique: "Het mooiste aan mijn vak is dat ik door het oplossen of verminderen van (cos)medische klachten ècht kan bijdragen aan iemands kwaliteit van leven. Je huid en de conditie ervan is een belangrijk onderdeel van je uiterlijk. Ook onschuldige huidafwijkingen of huidaandoeningen kunnen iemand beperken of minder tevreden maken over zijn of haar uiterlijk. Een zo mooi en gezond mogelijke huid, daar werk ik elke dag met passie aan. Met mijn affiniteit voor laser- en lichtbehandelingen is Nationaal Huidcentrum voor mij een fantastische werkomgeving. De hoogwaardige apparatuur en producten waar wij mee werken vragen om een vakkundige en nauwkeurige benadering. En door samenwerking tussen de behandelaars kunnen wij bij Nationaal Huidcentrum een compleet behandelplan aanbieden. Als behandelaar vind ik een heldere voorlichting naar mijn cliënten toe belangrijk, zodat je begrijpt hoe de behandeling in zijn werk gaat, wat je kunt verwachten en hoe je zelf kunt bijdragen aan een optimaal resultaat. Informatie geven en cliëntveiligheid staan bij mij dan ook hoog in het vaandel."

Lees verder

Beoordelingen van Dominique Klumper

  • 8,5Telefonische bereikbaarheid
  • 8,5Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,6Deskundigheid medische staf
  • 8,5De behandeling
  • 8,5Persoonlijke service
94
08 november 2019 Tatoeage Verwijderen
“ Beoordeling Nationaal Huidcentrum (Behandeling: Tatoeage Verwijderen) ” Peter

Na eerder 2 andere bedrijven te hebben bezocht, heb ik spijt dat ik het Nationaal Huidcentrum niet eerder heb gevonden. Met de nanolaser is na 2…

88
11 oktober 2019 Acne
“ ik ben goed daar behandeld vriendelijk aardig ik heb nog wat sessie te gaan laserbehandeling picolaser ” Nabil

heel respectvol denken met je mee zijn eerlijk aardig resultaat gericht goed te bereiken en goede service krijg je

10
27 september 2019 Laserontharen
“ Beoordeling Nationaal Huidcentrum (Behandeling: Laserontharen) ” Amy

Zeer prettige behandelingen in een schoon en goed georganiseerd centrum. Goede uitleg en bovenal zeer prettige mensen.