Dominique Klumper

Huidtherapeute , werkzaam bij 1 kliniek

85
Geweldig 19 reviews

Over Dominique Klumper

In 2012 heb ik mijn Bachelor diploma Huidtherapie met cum laude graad behaald en direct aan de slag gegaan als huidtherapeute, zowel in Nederland als in het buitenland.


Met mijn affiniteit voor laser- en licht behandelingen zit ik bij Nationaal Huidcentrum helemaal op mijn plek. De hoogwaardige apparatuur waar wij mee werken vragen om een vakkundige en nauwkeurige benadering.


Het mooiste aan mijn vak is dat ik door het oplossen of verminderen van (cos)medische klachten ècht kan bijdragen aan iemands kwaliteit van leven. Ik vind een duidelijke voorlichting belangrijk, zodat u begrijpt hoe de behandeling in zijn werk gaat en hoe u zelf kunt bijdragen aan een optimaal resultaat. Daarom staat informatie geven en daarmee ook cliëntveiligheid bij mij hoog in het vaandel.


Ik ben lid van het KP (Kwaliteitsregister Paramedici), beroepsvereniging NVH en de Dutch Aesthetic Laser Association (DALA).

Lees verder

Beoordelingen van Dominique Klumper

  • 8,3Telefonische bereikbaarheid
  • 8,4Klantvriendelijkheid
  • 8,5Het consultgesprek
  • 8,5Deskundigheid medische staf
  • 8,4De behandeling
  • 8,4Persoonlijke service
89
19 juli 2019 Fractional laser
“ Beoordeling Nationaal Huidcentrum (Behandeling: Fractional laser) ” Wesley

Ik vond het een fijne behandeling. Het ging erg snel. Ze zeiden dat het met een week genezen was, maar na een dag had ik er al geen last meer van.

91
18 juli 2019 Fractional laser
“ Beoordeling Nationaal Huidcentrum (Behandeling: Fractional laser) ” Marjo

Duidelijk aangegeven wat ik kon verwachten van de behandeling! Vriendelijke bejegening door Dominique en het baliepersoneel.

10
27 mei 2019 Tatoeage Verwijderen
“ Beoordeling Nationaal Huidcentrum (Behandeling: Tatoeage Verwijderen) ” Susan

Na ongeveer 16 behandelingen elders, nu voor het eerst behandeld bij Nationaal Huidcentrum. De pijn is minimaal vergeleken bij de behandelingen…