Dominique Klumper

Huidtherapeute , werkzaam bij 1 kliniek

74
Goed Bekijk 2 reviews

Over Dominique Klumper

In 2012 heb ik mijn Bachelor diploma Huidtherapie met cum laude graad behaald en direct aan de slag gegaan als huidtherapeute, zowel in Nederland als in het buitenland.

Met mijn affiniteit voor laser- en licht behandelingen zit ik bij Nationaal Huidcentrum helemaal op mijn plek. De hoogwaardige apparatuur waar wij mee werken vragen om een vakkundige en nauwkeurige benadering.

Het mooiste aan mijn vak is dat ik door het oplossen of verminderen van (cos)medische klachten ècht kan bijdragen aan iemands kwaliteit van leven. Ik vind een duidelijke voorlichting belangrijk, zodat u begrijpt hoe de behandeling in zijn werk gaat en hoe u zelf kunt bijdragen aan een optimaal resultaat. Daarom staat informatie geven en daarmee ook cliëntveiligheid bij mij hoog in het vaandel.

Ik ben lid van het KP (Kwaliteitsregister Paramedici), beroepsvereniging NVH en de Dutch Aesthetic Laser Association (DALA).

Lees verder

Behandelingen door Dominique Klumper

Werkzaam bij klinieken

Nationaal Huidcentrum Bussum Bekijk kliniek

Beoordelingen van Dominique Klumper

  • 7,5Telefonische bereikbaarheid
  • 7,5Klantvriendelijkheid
  • 7,5Het consultgesprek
  • 7,5Deskundigheid medische staf
  • 7,4De behandeling
  • 7,4Persoonlijke service
10
19 december 2018 Laser behandeling
“ Deskundige hulp ” Diana

Een spannende stap waarbij ik deskundig geholpen ben. Er was ruim de tijd voor vragen en voor een duidelijke en heldere uitleg. Het resultaat is naar…

89
27 maart 2018 Laser behandeling
“ Beoordeling Nationaal Huidcentrum (Behandeling: Laser behandeling) ” H.

Tijdens het intake gesprek werd gelijk een duidelijke diagnose gesteld met behandelmogelijkheden. Er was direct tijd voor de behandeling. Deskundig,…