Dennis Bartels

Cosmetisch arts , werkzaam bij 1 kliniek

83
Geweldig 83 reviews

Over Dennis Bartels

drs. Dennis Bartels is gespecialiseerd in het uitvoeren van esthetische behandelingen voor het herstel van (gezichts-)contouren en het verbeteren van de huidkwaliteit.
Vanaf 2005 is hij grondlegger van diverse non-invasieve behandelingen (niet snijdend) zoals:

het introduceren van de Thermage behandeling (2005)
het introduceren van Threadlifting met behulp van Aptos (2005)
het introduceren van Radiesse als injectable (2005)
het introduceren van PRP (platelet rich plasma) met het ontwikkelen tot de Dracula Lift (2006)
bodycontouring met behulp van UltraShape (2007)
Fractional Laser behandeling (2007)
De introductie van Aqualyx in Nederland (2011, opgeleid in Spanje)
De meest recente behandeling (2011) is de zogeheten Carboxy-therapie behandeling, waarmee striae effectief aangepakt kunnen worden.

Dennis Bartels is een inmiddels een expert op het gebied van eerder genoemde behandelingen, met sinds 2004 ruim 43.000 verrichtingen.

drs DRC Bartels is lid van de NVVCC
Na de opleiding tot algemeen arts heeft hij chirurgische ervaring opgedaan in het UMCG op de afdeling hart-longchirurgie. Na deze periode is hij opgeleid tot algemeen militair arts binnen Defensie, en is hij 2 keren uitgezonden geweest in internationale missies onder leiding van de NAVO.

In Duitsland, waar hij destijds gelegerd was, heeft hij zich gespecialiseerd in het esthetische vakgebied binnen een aantal klinieken voor dermatologie.
Na de actieve dienst en tijdens de opleiding tot huisarts aan de VU heeft hij inhoud gegeven aan Perfect Lines, de kliniek voor plastische chirurgie en cosmetische geneeskunde in Utrecht. In 2014 is hij begonnen met de specialisatie tot Rugpoli-arts (behandeling van het bewegingsapparaat en pijnbestrijding), welke medio 2015 afgerond zal worden.

drs. Dennis Bartels verzorgt op regelmatige basis trainingen en opleidingen in Nederland, maar ook ik het buitenland zoals bijvoorbeeld in Turkije, Finland en Monaco. In Nederland heeft hij tot op heden 14 artsen (gedeeltelijk of volledig) opgeleid.

Om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en trends volgt jaarlijks de belangrijkste congressen op zijn vakgebied, allen in het buitenland.

BIG-registratie : 19049009001

Lees verder

Behandelingen door Dennis Bartels

Keurmerken

nvvcc

Werkzaam bij klinieken

PerfectLines Plastische Chirurgie Utrecht Bekijk kliniek

Beoordelingen van Dennis Bartels

  • 8,3Telefonische bereikbaarheid
  • 8,3Klantvriendelijkheid
  • 8,3Het consultgesprek
  • 8,3Deskundigheid medische staf
  • 8,3De behandeling
  • 8,3Persoonlijke service
80
20 april 2019 Fillers
“ Beoordeling PerfectLines Plastische Chirurgie (Behandeling: Fillers) ” Annemiek

Vriendelijk, niet opdringerig qua behandeling (extra dingetjes) doen, deskundig nemen de tijd voor je . goede nabehandeling en controle !!!!

10
20 april 2019 Botox
“ Beoordeling PerfectLines Plastische Chirurgie (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Fijne mensen, super goede en rustige arts. Ik ben al jaren bij Perfectlines en mijn gezicht ziet er ondanks mijn leeftijd nog steeds jong en fris uit.…

10
05 maart 2019 Overige behandelingen
“ Thermage CPT behandeling. Een aanrader! Top! ” Kim

Al enige jaren kom ik met tussenpozen bij Dr. Bartels. Telkens naar volle tevredenheid! Bij het ouder worden treden ook problemen op die niet met…