Denise Dekker

Huidtherapeute , werkzaam bij 2 klinieken

83
Geweldig Bekijk 12 reviews

Over Denise Dekker

Denise Dekker is werkzaam bij deze klinieken: Derma2Care en Derma2Care Tweede van der Helststraat. Ben je op zoek naar een arts? Denise Dekker heeft een berekende score van een 8,3 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Acne, Bindweefselmassage, Cellulite behandeling, Chemische peeling, Clearlift, Coagulatie, Couperose, Cryolipolyse, Cryotherapie, Curetteren, Dermabrasie, Elektrische epilatie, Kalknagels - Schimmelnagels, Laserontharen, Littekencorrectie, Microdermabrasie, Microneedling, Overige behandelingen, Striae behandeling en Tatoeage Verwijderen.

Denise Dekker heeft op dit moment 12 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,3. De laatste review is geplaatst op 27 december 2018. Anonieme gebruiker gaf deze arts een 9,2 voor de behandeling: Acne. Heb jij ook een ervaring met Denise Dekker? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Behandelingen door Denise Dekker

Keurmerken

nvcg

Werkzaam bij klinieken

Derma2Care Amsterdam Bekijk kliniek
Derma2Care Tweede van der Helststraat Amsterdam Bekijk kliniek

Beoordelingen van Denise Dekker

  • 8,1Telefonische bereikbaarheid
  • 8,3Klantvriendelijkheid
  • 8,3Het consultgesprek
  • 8,3Deskundigheid medische staf
  • 8,3De behandeling
  • 8,2Persoonlijke service
92
27 december 2018 Acne
“ Professioneel en zorgzaam ” Anonieme gebruiker

Een fijne, professionele en zorgzame behandeling. Ik ben heel tevreden en raad huidtherapeut Denise zeker aan!

99
24 december 2018 Couperose
“ Verwachtingen overtroffen ” Joke

Ik wist niet wat ik kon verwachten van mijn behandeling. In een gratis consult werd duidelijk uitgelegd wat ik verwachten kon. De verwachtingen zijn…

10
03 december 2018 Acne
“ Professioneel ” Anonieme gebruiker

Een fijne professionele behandeling met oog voor de klant. De nabehandeling is ook heel professioneel en naar tevredenheid.