Ervaringen David Wijnberg

Gesorteerd op

.

  • 8,2Telefonische bereikbaarheid
  • 8,3Klantvriendelijkheid
  • 8,2Het consultgesprek
  • 8,3Deskundigheid medische staf
  • 8,2De behandeling
  • 8,2Persoonlijke service
81
09 januari 2019 Ooglidcorrectie
“ Efficiënt en effectief ” Anonieme gebruiker

Op vrij korte termijn was een consult mogelijk. Er is mij adequate voorlichting gegeven. De ingreep werd zorgvuldig uitgevoerd, waarbij men mij met…

90
04 januari 2019 Ooglidcorrectie
“ Zeer tevreden ” Els

Ik werd goed en deskundig geholpen. Prettig contact met zowel arts als verpleegkundigen als overig personeel. Ik werd goed op mijn gemak gesteld. Mooi…

99
30 oktober 2018 Ooglidcorrectie
“ Super ervaring!! ” Monique

Goede en duidelijk uitleg vooraf en een super eindresultaat!!!!!! Vriendelijke dokter,stelt je erg op gemak waardoor ingreep piece off cake was

96
17 september 2018 Borstvergroting
“ Zeer prettig ” Anonieme gebruiker

Het hele traject, van het consultgesprek tot aan de operatie, heb ik als zeer prettig ervaren.

90
10 september 2018 Borstvergroting
“ Enorm goede service ” Anonieme gebruiker

Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en de enorm goede service van Kliniek Veldhoven

89
16 juli 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Prima advies en prima behandeling

98
16 juli 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Geweldig resultaat, en professionele medewerkers. had bij het laatste consult wel graag iets langer met de chirurg willen praten, om hem te bedanken.

93
18 juni 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Ontzettend goed geholpen waarbij duidelijk is gekeken naar de beste en mooiste optie voor mijn lichaam.

97
18 juni 2018 Borstlift
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Borstlift) ” Anonieme gebruiker

Fijne behandeling gehad, voor zorgen kon ik altijd erg snel terecht, het contact via telefoon en email is ook altijd erg vlot geweest!

10
12 juni 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Tevreden en heel erg verantwoord