Schaamlipcorrectie ervaringen Danielle Derks

Gesorteerd op

.

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
99
02 juni 2017 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Ben erg tevreden. Voelde me prettig in de kliniek.

70
26 april 2017 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Ik vond het prettig dat het team enkel uit vrouwen bestaat.

80
26 april 2017 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Ik ben positief over het resultaat van de behandeling en de kliniek.

10
24 maart 2017 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Sabina

Ik raad iedereen Kliniek Veldhoven aan en wie weet kom ik nog terug voor iets anders.

92
20 maart 2017 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Desir

Na even wat moed te hebben verzameld, heb ik de stap gezet en ben ik erg tevreden over het resultaat.

94
20 maart 2017 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Inge

Fijn consult gehad en een goede behandeling. Duidelijke uitleg en bij vragen werd ik goed geholpen (ook na de ingreep).

94
17 februari 2017 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Marleen

Ik dank het medisch team en de plastisch chirurg voor alles. Ik ben een zeer tevreden klant van Kliniek Veldhoven.

92
23 januari 2017 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Eveline

Ik ben uiterst tevreden over de behandeling, de plastisch chirurg en het resultaat. Ik kan het anderen zeker aan raden om een labiacorrectie bij…

10
16 januari 2017 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Nele

Na een tijd van wikken en wegen heb ik besloten om de behandeling te laten uitvoeren. Ik heb er geen spijt van.

92
16 januari 2017 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Yvonne

Ik ben zeer te spreken over de prettige omgang en de professionaliteit van Kliniek Veldhoven. Ik ben naar tevredenheid geholpen en blij met het…