Cynthia Hawi

Cosmetisch Arts , werkzaam bij 3 klinieken

84
Geweldig 51 reviews

Over Cynthia Hawi

Cynthia Hawi is werkzaam bij deze klinieken: Kliniek Laurium (Woerden), Kliniek Laurium en Cynthia Injectables Kliniek. Ben je op zoek naar een arts? Cynthia Hawi heeft een berekende score van een 8,4 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Botox, Fillers en Liquid Facelift.

Cynthia Hawi heeft op dit moment 51 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,4. De laatste review is geplaatst op 29 maart 2019. Anonieme gebruiker gaf deze arts een 9,3 voor de behandeling: Botox. Heb jij ook een ervaring met Cynthia Hawi? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Behandelingen door Cynthia Hawi

Werkzaam bij klinieken

Kliniek Laurium (Woerden) Linschoten Bekijk kliniek
Kliniek Laurium Zoetermeer Bekijk kliniek
C
Cynthia Injectables Kliniek Oegstgeest Bekijk kliniek

Beoordelingen van Cynthia Hawi

  • 8,5Telefonische bereikbaarheid
  • 8,5Klantvriendelijkheid
  • 8,5Het consultgesprek
  • 8,5Deskundigheid medische staf
  • 8,3De behandeling
  • 8,3Persoonlijke service
93
29 maart 2019 Botox
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Kleinschalige kliniek met deskundig personeel. Men is vriendelijk en denkt mee zonder aan te dringen op een behandeling of het kopen van producten.

79
23 maart 2019 Botox
“ Prima, maar informatie vooraf had beter gekund ” Anonieme gebruiker

Op zich goed advies tijdens het consult en prima behandeling en resultaat, maar de informatie vooraf had beter gekund: ik krijg snel blauwe plekken,…

10
22 februari 2019 Botox
“ Uitstekend ” Astrid

Deskundig, vriendelijk en eerlijk advies over wat ik kan verwachten. Ik ben blij dat er altijd ruim de tijd voor mij wordt genomen. Ik kom nu al een…