Charlot van Moorst

Huidtherapeute , werkzaam bij 4 klinieken

79
Goed Bekijk 6 reviews

Over Charlot van Moorst

Charlot van Moorst is werkzaam bij deze klinieken: Derma2Care , Derma2Care, Derma2Care, Ziekenhuis Amstelland en Dema2care. Ben je op zoek naar een arts? Charlot van Moorst heeft een berekende score van een 7,9 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Acne, Camouflagetherapie, Cellulite behandeling, Chemische peeling, Clearlift, Coagulatie, Couperose, Cryolipolyse, Cryotherapie, Curetteren, Dermabrasie, Elektrische epilatie, Fractional laser, Kalknagels - Schimmelnagels, Laser behandeling, Laserontharen, Littekencorrectie, Microdermabrasie, Microneedling, Overige behandelingen, Permanente make-up (pmu) , Striae behandeling en Tatoeage Verwijderen.

Charlot van Moorst heeft op dit moment 6 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 7,9. De laatste review is geplaatst op 07 december 2018. Anonieme gebruiker gaf deze arts een 8,3 voor de behandeling: Cryolipolyse. Heb jij ook een ervaring met Charlot van Moorst? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Behandelingen door Charlot van Moorst

Keurmerken

nvcg

Werkzaam bij klinieken

Derma2Care Amsterdam Bekijk kliniek
Derma2Care Bussum Bekijk kliniek
Derma2Care, Ziekenhuis Amstelland Amstelveen Bekijk kliniek
Dema2care Bussum Bekijk kliniek

Beoordelingen van Charlot van Moorst

  • 7,9Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 7,9Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 7,8De behandeling
  • 7,9Persoonlijke service
83
07 december 2018 Cryolipolyse
“ Cryolipolise ” Anonieme gebruiker

Goede deskundigheid. Enorm klantvriendelijk. Persoonlijke service is zeker ook heel goed. De behandeling is pijnlijk maar dat hoort erbij.

95
17 september 2018 Laserontharen
“ Pijn viel mij mee ” Jessica

Ik was bang dat de behandeling erg pijnlijk zou zijn maar doordat er koude lucht op de huid werd geblazen door het apparaat viel dit heel erg mee. De…

86
24 juli 2018 Acne
“ Beoordeling Derma2Care (Behandeling: Acne) ” K.

Ik ben nu al een aantal manden bezig met een behandeling tegen hardnekkig acne, en soms gaat het herstel van de huid iets beter en dan helaas ook weer…