Charlot van Moorst

Huidtherapeute , werkzaam bij 4 klinieken

80
Goed Bekijk 8 reviews

Over Charlot van Moorst

Charlot van Moorst is werkzaam bij deze klinieken: Derma2Care , Derma2Care, Derma2Care, Ziekenhuis Amstelland en Dema2care. Ben je op zoek naar een arts? Charlot van Moorst heeft een berekende score van een 8,0 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Acne, Camouflagetherapie, Cellulite behandeling, Chemische peeling, Clearlift, Coagulatie, Couperose, Cryolipolyse, Cryotherapie, Curetteren, Dermabrasie, Elektrische epilatie, Fractional laser, Kalknagels - Schimmelnagels, Laser behandeling, Laserontharen, Littekencorrectie, Microdermabrasie, Microneedling, Overige behandelingen, Permanente make-up (pmu) , Striae behandeling en Tatoeage Verwijderen.

Charlot van Moorst heeft op dit moment 8 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,0. De laatste review is geplaatst op 11 maart 2019. Charlotte gaf deze arts een 9,5 voor de behandeling: Laserontharen. Heb jij ook een ervaring met Charlot van Moorst? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Behandelingen door Charlot van Moorst

Keurmerken

nvcg

Werkzaam bij klinieken

Derma2Care Amsterdam Bekijk kliniek
Derma2Care Bussum Bekijk kliniek
Derma2Care, Ziekenhuis Amstelland Amstelveen Bekijk kliniek
Dema2care Bussum Bekijk kliniek

Beoordelingen van Charlot van Moorst

  • 7,9Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 7,8De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
95
11 maart 2019 Laserontharen
“ Niet pijnloos maar wel heel effectief ” Charlotte

De behandeling bij Charlot was niet pijnloos maar wel goed. Ik heb nu 3 behandelingen gehad en ik heb nu al beduidend minder haar. Ik kan het iedereen…

76
16 januari 2019 Laserontharen
“ Goede service ” Anonieme gebruiker

Charlot is een fijne behandelaar. De service is goed en je wordt netjes behandeld. Ik zou deze kliniek aanbevelen. Het is prijzig maar zeker je geld…

83
07 december 2018 Cryolipolyse
“ Cryolipolise ” Anonieme gebruiker

Goede deskundigheid. Enorm klantvriendelijk. Persoonlijke service is zeker ook heel goed. De behandeling is pijnlijk maar dat hoort erbij.