Charlot van Moorst

Huidtherapeute , werkzaam bij 4 klinieken

82
Geweldig 14 reviews

Over Charlot van Moorst

Charlot van Moorst is werkzaam bij deze klinieken: Derma2Care , Derma2Care, Derma2Care, Ziekenhuis Amstelland en Dema2care. Ben je op zoek naar een arts? Charlot van Moorst heeft een berekende score van een 8,2 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Acne, Camouflagetherapie, Cellulite behandeling, Chemische peeling, Clearlift, Coagulatie, Couperose, Cryolipolyse, Cryotherapie, Curetteren, Dermabrasie, Elektrische epilatie, Fractional laser, Kalknagels - Schimmelnagels, Laser behandeling, Laserontharen, Littekencorrectie, Microdermabrasie, Microneedling, Overige behandelingen, Permanente make-up (pmu) , Striae behandeling en Tatoeage Verwijderen.

Charlot van Moorst heeft op dit moment 14 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,2. De laatste review is geplaatst op 22 juli 2019. Celine gaf deze arts een 9,3 voor de behandeling: Laserontharen. Heb jij ook een ervaring met Charlot van Moorst? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder
nvcg

Beoordelingen van Charlot van Moorst

  • 8,2Telefonische bereikbaarheid
  • 8,3Klantvriendelijkheid
  • 8,2Het consultgesprek
  • 8,1Deskundigheid medische staf
  • 8,1De behandeling
  • 8,2Persoonlijke service
93
22 juli 2019 Laserontharen
“ Ik ben erg blij ermee ” Celine

Charlot is hartstikke professioneel en ik ben zeer tevreden met de behandeling. Ik merkte heel snel mooie resultaten. Echt het waard.

80
07 juni 2019 Fractional laser
“ Prima kliniek en behandeling ” Anonieme gebruiker

De kliniek biedt een behandeling aan die werkt voor mijn huidproblemen. Met vriendelijkheid wordt je ontvangen en geholpen.

90
26 april 2019 Chemische peeling
“ Extremely Happy Experience ” Anonieme gebruiker

I visited the facility initially with lot of apprehension but Charlot explained the process very patiently and has been extremely helpful throughout…