Ben Disselhoff

Algemeen chirurg spataderzorg , werkzaam bij 1 kliniek

-
  Geen reviews

Over Ben Disselhoff

Dr. Disselhoff is sinds 1985 chirurg met als aandachtsgebied arteriële en veneuze vaatchirurgie. Hij is gecertificeerd door de Nederlandse Vereniging voor Vaatchirurgie.

Na zijn studie geneeskunde aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam werd Dr. Disselhoff opgeleid tot algemeen chirurg in het Zuiderziekenhuis te Rotterdam. In de periode die daarop volgde specialiseerde hij zich in de vaatchirurgie in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven en het Academisch Ziekenhuis in Leiden. Vanaf 1990 was hij werkzaam als chirurg, aanvankelijk in het Ziekenhuis Overvecht en later in het Mesos Medisch Centrum in Utrecht.

Dokter Disselhoff wordt gezien als de EVLT® pionier in Nederland. In 2001 is dr. Disselhoff in New York getraind door dokter Robert J Min. Hij heeft bijgedragen aan het introduceren van deze behandelingtechniek in Nederland en heeft inmiddels meer dan 3000 patiënten met deze methode behandeld. Hij is auteur van verschillende randomized clinical trials en artikels gepubliceerd in peer-reviewed tijdschriften. Hij promoveerde in 2008 in Utrecht bij prof. dr. F.L. Moll met het proefschrift: Endovenous laser therapy for varicose veins.

Sinds 2007 is Ben Disselhoff werkzaam bij Cosmed Kliniek.

Dokter Disselhoff is gecertificeerd door de Nederlandse Vereniging voor Vaatchirurgie en lid van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde, de Nederlandse Vereniging voor Vaatchirurgie, de European Society for Vascular Surgery, het European Venous Forum, het American Venous Forum, het American College of Phlebology en de Benelux Vereniging voor Flebologie

Lees verder

Beoordelingen van Ben Disselhoff

Helaas, Ben heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Ben?