Fillers ervaringen Bas Prens

Gesorteerd op

.

  • 8,2Telefonische bereikbaarheid
  • 8,3Klantvriendelijkheid
  • 8,2Het consultgesprek
  • 8,2Deskundigheid medische staf
  • 8,3De behandeling
  • 8,3Persoonlijke service
10
27 juni 2021 Fillers
“ Dr Prens is very experienced, he knows exactly what to apply for which needs and how to apply it. He is correct and honest. You won't get what you don't need, what is not efficient enough and what might be risky. He also think about his customer's purse. ” Anonieme gebruiker

This clinic offers quality for affordable prices. The doctors have integrity. They are doctors not commercials.

10
24 november 2020 Fillers
“ Super! ” Anonieme gebruiker

Ik heb een filler behandeling gehad bij Dr. Prens, hij stelt je erg op je gemak, legt alles duidelijk uit. Ik beveel hem voor iedereen aan.

98
16 oktober 2020 Fillers
“ Zéér goed behandeld ” Nellie

Zéér goed behandeld door Bas Prens. Fillers in wang en boven de lippen. Ik ben daarna nog op controle geweest voor mijn linker wang daar zat iets te…

88
03 oktober 2020 Fillers
“ Fijne ervaring! ” Patricia

Na veel twijfelen toch de sprong gewaagd om eindelijk iets aan mijn ingevallen wallen te doen.

98
19 mei 2020 Fillers
“ Zeer tevreden ” Ayala

Bij BM Clinics Betaalbaar Mooier geweest. Een heel fijn warm ontvangst, heel vriendelijk. Ben zeer tevreden!

10
19 mei 2020 Fillers
“ Super fijn ” Nil

De kliniek Betaalbaar Mooier is heel fijn en eerlijke behandeling gehad, super tevreden. Heel klantvriendelijk

94
16 oktober 2019 Fillers
“ Beoordeling Betaalbaar Mooier (Behandeling: Fillers) ” Daphne

Prettige sfeer, geen onzin verhalen, to the point, duidelijkheid en de verwachtingen zijn prima.

92
10 oktober 2019 Fillers
“ Prettig ” Daphne

Een prettige sfeer, geen onzin verhalen, to the point, geven duidelijkheid, de verwachtingen zijn prima