Neuscorrectie ervaringen Bart Stubenitsky

Gesorteerd op

.

  • 8,4Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,6Persoonlijke service
99
15 maart 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” Janneke

Het vriendelijke personeel gaf goed advies en ik ben na een half jaar nog super tevreden met het resultaat.

87
06 maart 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek Hilversum (Behandeling: Neuscorrectie) ” Anonieme gebruiker

Ontzettend goed resultaat, korte consultafspraken, maar goede en deskundige hulp

96
05 maart 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” C.

Very professional medical service in a comfortable environment!

95
21 februari 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” Anonieme gebruiker

Door de professionaliteit en de persoonlijke service een keuze waar ik nooit spijt van zal krijgen!

94
21 februari 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” E.w.

Bart Stubenitsky was zeer vriendelijk en geduldig. Hij kon duidelijk uitleggen wat hij precies ging doen en de voor en nadelen daarvan.

90
21 februari 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” Anonieme gebruiker

Meneer heeft niets ingevuld!

99
21 februari 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” Anonieme gebruiker

mijn ervaring was goed, ik was eerst bang maar werd gerust gesteld door bart en goed geholpen, resultaat is uitstekend.

10
21 februari 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” Michael

Dr. Stubenitsky is gepassioneerd en een van de meest deskundige in neuscorrecties. Ik ben uiterst tevreden met het hele traject en het eindresultaat,…

10
21 februari 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” Anonieme gebruiker

Ik heb de kliniek en alle medewerkers als zeer prettig ervaren, je voelt je erg op je gemak. De benadering was erg prettig en ik kijk er zeer positief…

10
21 februari 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” Huub

Erg prettig gesprek bij 1e consult, kundig personeel