Fillers ervaringen Bart Biermans

Gesorteerd op

.

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
10
06 maart 2018 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Na veel aanbevelingen ben ik bij deze kliniek terecht gekomen.

94
05 maart 2018 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Fillers) ” K

super blij met de behandeling, mooi natuurlijk resultaat.

92
23 februari 2018 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Het was een zeer fijne ervaring en ben erg blij met het resultaat.

99
16 februari 2018 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Een zeer prettige ervaring. Erg goed geholpen en ben erg blij met het resultaat. Een echte aanrader!

99
15 februari 2018 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Tina

Prettige, kleinschalige, no nonsense kliniek waarbij de persoonlijke wensen en benadering voorop staan.

10
31 januari 2018 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Heel erg tevreden met het consult, de behandeling en vooral het resultaat. Het betrof lipfillers en Biermans is hierin zeker de specialist.

10
25 januari 2018 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Vlak voor kerst besloot ik een cadeau aan mijzelf te geven. Afgelopen jaar leek mijn blik vermoeider en vielen mijn kringen onder mijn ogen erg op.…

10
29 december 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Ik voelde mij op mijn gemak tijdens het gesprek en de behandeling! En het resultaat is heel mooi geworden.

88
14 december 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Rochelle

Zeer prettig en persoonlijk ervaren

10
12 december 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” S

Goed deskunding advies, neemt de tijd voor je en luistert naar je wensen.