Botox ervaringen Bart Biermans

Gesorteerd op

.

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
10
27 maart 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

De botox behandeling houdt lang aan, veel langer dan andere klinieken die ik geprobeerd heb, en het ziet er natuurlijk uit.

95
15 maart 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Nico

Kan botox bij The Body Clinic iedereen aanraden. Zonder al te veel gedoe, vrijwel pijnloos en het resultaat is hartstikke natuurlijk.

96
15 maart 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Trudi

Erg blij met het resultaat. Geen gedoe met ingewikkelde behandelingen, vrijwel pijnloos, geen hersteltijd en het ziet er hartstikke natuurlijk uit.

89
05 maart 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Botox) ” Jane

Al jaren een tevreden klant van Bart Biermans. Hij is deskundig en geeft een eerlijk advies.

99
26 februari 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Erg blij met het resultaat! Zeer deskundig personeel en zeer vriendelijk.

97
26 februari 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Het was een prettige ervaring en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Zeker een aanrader.

10
23 februari 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Het was een prettige ervaring. En ik ben erg blij met het resultaat!

10
16 februari 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Ik ben erg blij met het resultaat! Heel erg welkom ontvangen en deskundig personeel.

99
01 februari 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Vanessa

Toen ik voor het eerst hier kwam was ik vrij nerveus. Het ontvangst is zeer vriendelijk, ik voelde mij welkom en direct op mijn gemak. De keren daar…

91
29 december 2017 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Als ik lach zie je bij mij blootliggend tandvlees waar ik me voor schaam. Bart heeft dit opgelost door Botox te gebruiken in bepaalde lach spiertjes.…