Botox ervaringen Bart Biermans

Gesorteerd op

.

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
90
03 oktober 2018 Botox
“ Zeer zorgvuldig en met goed resultaat ” Mirjam

Ik kom al jaren bij deze kliniek, en het voelt dus vetrouwd. De behandeling heeft steeds het gewenste resultaat. Blij mee!

10
06 september 2018 Botox
“ Uitstekend! ” John

Het was mijn eerste keer en ik vond de uitleg van de arts erg goed en duidelijk en hij nam ook echt de tijd voor uitleg.

87
28 augustus 2018 Botox
“ Zeer tevreden ” Anonieme gebruiker

Zeer vriendelijke benadering, waarbij een passend en respectvol advies naar voren komt. Voldoende ruimte om vragen te stellen en wensen kenbaar te…

10
15 augustus 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Erg prettige persoonlijke aanpak en sfeer. Er wordt duidelijk uitgelegd wat er gebeurd en goed naderhand geevalueerd. Fantastisch!!!

10
10 augustus 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Milou

HEEL blij met het resultaat. De arts is heel betrouwbaar en heeft het beste met je voor. In 2016 ben ik voor het eerst geweest, en sindsdien krijg ik…

10
09 augustus 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Zeer professioneel en aardige service!

10
03 augustus 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Een prima kliniek en goede behandeling.

90
19 juli 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Super goed en ik ben heel tevreden en raad het ook mijn vrienden aan!

90
19 juli 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Nicolr

Ik kom al 8 jaar bij deze clinic omdat ik weet dat er deskundig gewerkt wordt. Ik neem geen risico wat betreft botox met prijsvechters.

99
12 juli 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Great results from this clinic! Sometimes it is difficult to book an appointment due to the clinic being very busy.