Ooglidcorrectie ervaringen Babak Mahdavian Delavary

Gesorteerd op

.

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
10
16 september 2021 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Clinic63 (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Esmee

Ontzettend goed geholpen, fijne clinic, goede sfeer, kundig en prachtig resultaat

10
16 september 2021 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Clinic63 (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Bijzonder vriendelijk, super uitleg, mensen waar je je aan overgeeft.

10
16 september 2021 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Clinic63 (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Je voelt je geen nummer fijne arts, super!

91
26 juli 2021 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Clinic63 (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” P

Behandeling verliep vlot, deskundig en positief en de dag na de behandeling een telefonisch contact om te vragen hoe het ging.

92
26 juli 2021 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Clinic63 (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” M

In een persoonlijke, warme omgeving en vriendelijke behandeling gekregen. Het resultaat is erg mooi geworden.

10
26 juli 2021 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Clinic63 (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Marina

Professioneel, relaxt, eerlijkheid voorop, hygiënisch, goed te bereiken locatie.

10
26 juli 2021 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Clinic63 (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Gerry

Super goed behandeld heel erg vriendelijk allemaal

99
20 juli 2021 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Clinic63 (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Drs. Babak is heel vriendelijk, ik was goed geinformeerd over de operatie. Prachtig resultaat, bedankt!

10
15 juli 2021 Ooglidcorrectie
“ Ge-Wel-DIG ” Fanny

Ik ben heel tevreden en de behandeling van begin tot einde was heel professioneel en het resultaat was zelfs nog beter dan verwacht. De operatie…

10
14 juli 2021 Ooglidcorrectie
“ Zeer professioneel ” Marielle

Zeer professionele kliniek, goede uitleg, stelt je gerust. Ingreep snel gedaan maar vakkundig. Ooglidcorrectie is zeer mooi gedaan.