Awat Hassan

Injectable arts , werkzaam bij 1 kliniek

83
Geweldig 22 reviews

Over Awat Hassan

Maak kennis met drs. A. Hassan

Dr. A. Hassan is geboren in Irak, maar woont sinds 1999 al in Nederland. Zij studeerde geneeskunde aan de universiteit van Maastricht. Haar laatste jaar heeft zij voltooid op de afdeling plastische chirurgie in het Maxima Medisch Centrum Veldhoven/Eindhoven.

In eerste instantie koos Awat Hassan voor een opleiding tot Traumachirurg in Duitsland. Naast haar baan als injectables arts werkte zij dan ook op de spoedeisende hulp. Zoals Awat Hassan zelf zegt “Ik sta altijd open voor andere mogelijkheden maar mijn interesses liggen toch meer op het gebied van de Plastisch Chirurgie.”

Drs. A. Hassan is werkzaam als injectables arts bij Praktijk Gabriels. Zij is gespecialiseerd in botox en fillers oa. Radiesse. Uit zichzelf zal Awat iemand nooit adviseren. In plaats daarvan vraagt ze haar cliënten in de spiegel te kijken en te vertellen wat ze graag zouden zien. “Het is fijn om mensen een goed gevoel te geven. Dat ze na een behandeling hetgeen zien die ze wilden zien.”

Naast de injectable behandelingen mag ze bij ons op de praktijk ook liposculpture aan haar lijstje toevoegen.

Lees verder

Beoordelingen van Awat Hassan

  • 8,4Telefonische bereikbaarheid
  • 8,4Klantvriendelijkheid
  • 8,1Het consultgesprek
  • 8,2Deskundigheid medische staf
  • 8,2De behandeling
  • 8,2Persoonlijke service
92
11 september 2019 Fillers
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Ik ben heel tevreden over zowel de service als het resultaat van mijn neusfillercorrectie! Bedankt

10
22 augustus 2019 Fillers
“ Uitstekende service ” Anonieme gebruiker

Deskundige uitleg over de behandeling, eerlijk in wat wel en wat niet nodig is. De tijd wordt genomen en je wordt gerustgesteld. Perfect!

18
14 augustus 2019 Botox
“ Ik zou wel de kliniek aanbevelen, maar niet de arts ” Anonieme gebruiker

Door de Botox behandeling frons en voorhoofd had ik 2 maanden een hangend ooglid. De arts heeft niet haar tijd genomen om voorzichtig de Botox te…