Ervaringen Avi Roopram

Gesorteerd op

.

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,6Deskundigheid medische staf
  • 8,5De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
10
17 januari 2019 Botox
“ Super arts ” Sophie

Avi is zo goed in zo werk, hij kan iemand op een natuurlijke manier mooier zodat je een verbeterde versie van jezelf word

10
15 januari 2019 Fillers
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Fillers) ” Kelly

Altijd super tevreden met het resultaat, gewoon top!

86
10 december 2018 Botox
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

De arts neemt de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en geeft goed advies over de nabehandeling om zo het beste resultaat te krijgen.

10
10 december 2018 Mommy Make-Over
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Mommy Make-Over) ” Jolanda

Ik ben blij met Avi Roopram die zegt eerlijk wat je wel of niet moet doen. En is voor mij de eerste arts die botox goed spuit. Dat ik niet na 2 weken…

10
06 december 2018 Fillers
“ Uitstekend geholpen ” Anonieme gebruiker

Arts heeft goede advies gegeven en stelde mij op me gemak tijdens eerste consult. Behandeling ondergaan en super tevreden! Receptioniste erg…

10
06 december 2018 Fillers
“ Topper ” Alyaa

Avi was een prima, een mooie resultaa. Verder de volgende keer kom. Ik vind het super. Zijn werk voelde ik niks van. Vooral na het verdoven.

95
06 december 2018 Fillers
“ Fijne arts ” Anonieme gebruiker

Klantgericht vriendelijk en denken goed mee. Raad deze arts zeker aan anderen aan, heel prettig'

96
06 december 2018 Botox
“ Kort. Duidelijk. Kundig en vriendelijk. ” Dennis

Nogmaals: Goed vindbaar, heldere website. Eerste gesprek kort. Duidelijk. Kundig en vriendelijk. Wachten is op een locatie in Den Haag.

10
06 december 2018 Botox
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Ik heb een goed gevoel bij deze kliniek de botox blijft ook lekker lang werken

90
06 december 2018 Botox
“ Fijne professionele bejegening, kennis van zaken. Niet zomaar lukraak prikken, ook nee durven verkopen indien niet nodig wordt geacht. ” Anonieme gebruiker

Ik kom hier al enkele jaren en het personeel is aardig, vriendelijk en deskundig. Ik heb al meerdere mensen doorverwezen. Need I say more?