A

Aubrey Molina

Werkzaam bij 1 kliniek

-
  Geen reviews

Over Aubrey Molina

Dr. Aubrey Molina heeft zijn opleiding gevolgd aan het Erasmus MC en werkt al jarenlang als medisch specialist in de Anesthesiologie en Pijngeneeskunde. Dankzij zijn werk als Anesthesioloog is hij zeer vaardig in het plaatsen van een infuus, een ruggenprik of een zenuwblokkade tegen de pijn. Allemaal zeer nauwkeurige en soms best risicovolle handelingen. Door zijn fijne motoriek prikt hij ontzettend precies en dat is hij ook in het behandelen met injectables.

Naast zijn werk op de OK verzorgt dr. Aubrey Molina namelijk ook cosmetische behandelingen met Botox en fillers. Dr. Aubrey Molina prikt met precisie en zo pijnloos mogelijk. Wie mooi wil zijn hoeft namelijk geen pijn te lijden!

Dr. Aubrey Molina is werkzaam als anesthesioloog en als cosmetisch arts. Voorafgaand aan een operatie kan dr. Aubrey Molina u tijdens het anesthesiologische spreekuur uitgebreid informeren over een narcose. Bij onzekerheden of angst voor een narcose zal hij met zorg al uw vragen beantwoorden zodat u met een gerust hart de operatie kunt ondergaan.

Lees verder

Beoordelingen van Aubrey Molina

Helaas, Aubrey heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Aubrey?